Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ahaaa

 2010.01.19. 19:41

Hát volt ma is összeröffenés anyummal. Megint elbőgte magát, amivel engem csak még jobban felszokott idegesíteni. De veszekedés közben elröhögtük magunk egy párszor. Először azzal szembesített anyum, mikor elmondtam neki, h menyibe fog kerülni a 3 vizsgám, s közöltem vele, h ezért jövő héten megyek melózni, h döntsem el! Vagy tanulok vagy melózok. Nem is azon húzta fel magát, h mennyibe fog kerülni, hanem, h dolgozni akarok menni! Aztán pukkadva felmentem a szobámba, majd 5 perc gondolkodás után lementem hozzá, s újra fight! :)

A lényeg, h abban maradtunk, h a továbbtanulásom állja ő, a többit, azaz az angolt és az emelt törit nekem kell állni. Mondom, akkor meg pláne, h felmegyek Pestre! Mondtam neki, h azért is akarok menni, mert 2 hónapja ki se mozdultam itthonról, s már kezdek begolyózni, szeretnék végre már újra élni!

Erre láttam, h elgondolkozott, meghúzta a vállát, s azt mondta, h azt csinálsz, amit akarsz! De mondta még azt is, h szeretné, ha tudná, h Ő még továbbra se fogad el engem, s nem akarja elhinni. Hát mondtam neki,  Én se akarom elhinni, h még mindig itt tartunk. Elkezdte mondani, h nem is volt barátnőm én meg mondtam neki, h igen is volt, nem is egy, de nem ment! Nem volt jó velük!

Erősen fogalmaztam, de azt akartam elérni, h végre felfogja. Eddig finoman fogalmaztam előtte, nem beszéltünk intim témákról, de most adtam neki egy vödörrel! „ THIS IS SPARTA!” ;)

Mikor a nyakába zúdítottam mondandómat, csak hápogott, tátogott, mint egy hal, úgy megdöbbent, h ilyen nyíltan fogalmaztam, s utolsó érvként, már csak annyit tudott mondani, h „nyáron nem is volt barátnőm!” Mondtam neki, h nem véletlenül! Nyáron, már másokkal voltam! …

Hu-húúú! Hát, azt még Én is hallottam, mikor leesett neki! Akkorát koppant nála, ha azt hittem betörik a feje! :) Szo most eset le neki, h Én már voltam fiúkkal. Fél perc hatásszünet után csak annyit tudott kérdezni, h „és?” Mondom, mi és? Hát jó ez neked? Erre már nem is válaszoltam, csak kinevettem, s otthagytam. Reménytelen eset Ő is, mint a Csabi…

 

Vonaton nem voltak most jó pasik. Suliba is, csak 1-2 volt, de azok se az 5-ös skálába tartozók, egyet kivéve! Bent volt a suliban, rég láttam. Jó volt újra látni... :)

Vizsgán segített az egyik mögöttem ülő helyes srác. Bejövős volt, mondtam is neki magamban, h szívesen meghálálnám! ;)

Az érsek kertben jött velem szemben egy helyes fiatal srác, igaz bár nagyon fiatal volt, olyan 16-17 körüli, de helyes volt. Végig szemeztünk, s mikor elmentünk egymás mellett visszanézett Ő is. Küldtünk egymásnak 1-1 mosolyt, de mondtam magamban, h egyelek meg, de rohannom kell a vonathoz!

A vonaton meg kivel találkoztam hazafelé?

A vonatos sráccal!

Hát együtt jöttünk haza, s el is repült az idő, jó volt vele beszélgetni, túl jó!.... :S ;)

De holnap is lesz nap! Legalább megvan a holnapi téma is! ;)

Szo ez volt ma.

Majd jelentkezem.

Csók!

Rion ;)

(K)

 

Címkék: pasik

A bejegyzés trackback címe:

https://rion-gay.blog.hu/api/trackback/id/tr201685628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

angel.o · http://gondolatraktar.freeblog.hu/ 2010.01.19. 20:20:22

Nah, csakhogy megjöttél ... Sajnálom, hogy anyuddal megint nyüglődtök! Én igazából ezt nem fogom fel, hogy mit ért azalatt, hogy "továbbra se fogad el" ... mondd már neki, üljön a géphez hirtelen, aztán írjon ide nekem erről néhány sort, mert komolyan érdekelne! Arra a kérdésére pedig, hogy "jó ez neked," csak annyit válaszolnék, hog yJÓ, de ennek semmi jelentősége, hogy jó, vagy sem, mert ha jó, ha nem hajó, ez van! :o/
süti beállítások módosítása