Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

Nem tudom mi legyen. Valaki azt mondja, h túl sok bejegyzést teszek közzé és nagyon rizsázok, nem a lényeget írom le. Valakinek meg pont ez tetszik, h milyen részletességgel írok, s h megosztom gondolataim. Van, aki már alig várja, h írjak, van aki panaszkodik, h annyit írok, h nem tud követni. Bizonyos lépéseket tennem kell. Hogy mindenkinek jó legyen. Szerintem az lenne a legjobb megoldás, ha lényegre törően írnák. Komoly feladat ez nekem, mert én szeretek úgy írni, ahogy írok. Így nyugszok meg, s utána jól érzem magam, ha mindent kiírtam.

Tudni kell rólam, h Én már 9 éve vezetek naplót. Általános iskola 5 osztályától kezdve. Már akkor is kb 1-2 oldalas bejegyzésekkel kezdtem.  Aztán az évek múlásával napjainkra már 9-10-11 oldalra duzzat egy bejegyzés. :/ Leköt. Aztán meguntam már a füzeteket, meglett a laptop, s áttértem a gépi írásra. Aztán jött a net, s így született meg a blogom. Azért írok én ennyit, mert "így nőttem fel". Azért lehet ez egyeseknek szokatlan, nekem meg természetes. Sok embernek mondtam már, h a blogolás, napló vezetés, nekem olyan, mint drogosnak a drog. Blogolok, az olyan, mintha adnám be magamnak a drogot. S mikor végeztem vele tök cool minden. Jól, jobban érzem magam.

Szo  én kompromisszum kész vagyok. Megpróbálok javítani magamon, ami nem lesz számomra könnyű feladat, de majd meglátjuk, h sikerül.

Kezdésként akkor egyelőre ennyit is írok. :)

Jaj! Dehogy írok ennyit! XD Majd el felejtettem! Tegnap rám írt egyik kedves csoporttársnőm. :) Nem is tudom, h kezdődött már, de a lényeg, (akkor) hogy megmondta, h már első óta sejtette rólam, mert egyik barátja is gay, s nagyon hasonlítok rá. Szo Ő járatos már a mi világunkban. Igaz a romeot nem értette, h mi az, de a gay.randit ( vagy a g. pontot nem tom már) ismerte. XD  Szo ő vette a metakommunikációmból ( ;) ) h mizu. S lényegében a facebook segítségével jött le neki véglegesen, h mizu velem. De nagyon ari vooolt. Sajnálom, h nem személyesen került megbeszélésre ez a téma. Am Ő volt az egyik csoporttársam, kiről sejtettem, h sejti. ;) Szo ilyen téren tényleg jók a megérzéseim! XD Egyre jobban érzem magam. :) Cool! Szerencsére már lényegében csak olyanok vesznek körbe, olyanokkal érintkezek, kik elfogadnak, sejtik rólam, s szeretnek. :) Nem gondoltam volna, h ide elfogok tudni valaha is jutni!

NA! Remélem elég tömören fogalmaztam. :) Lenne még írni valóm, (nekem ne lenne?!) de szerintem egyelőre kezdésnek ennyi elég lesz.

Csók!

Rion ;)

(K)

Címkék: rólam

A bejegyzés trackback címe:

https://rion-gay.blog.hu/api/trackback/id/tr551675212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cūstōs 2010.01.15. 19:55:29

Nem baj, hogy sokat írsz, csak elég nehéz nyomonkövetni.

De hát büntetésből am is halálrapókollak, úgyhogy így könnyebb elviselni. :D

Rion-Gay · http://rion-gay.blogspot.com/ 2010.01.15. 21:16:29

@Cūstōs:

na majd meglátjuk, h ki nyer a végén! XD

Megmondtam! Ha találkozunk, nem kéznyújtás lesz, hanem "megpókollak" úgy, h 1 életre megemlegeted! XD ;;) :P

Rion-Gay · http://rion-gay.blogspot.com/ 2010.01.15. 21:18:03

@Cūstōs: Ja! Még annyit, h "Gyere ki a hóra!" provokációdért is "meglakolsz" KÚSZTÓSZ! XD

Cūstōs 2010.01.15. 21:22:53

@Rion-Gay: Vállalom a megmérettetést. :)

tamás_81 · http://didimusz.freeblog.hu/ 2010.01.15. 21:23:03

"mert én szeretek úgy írni, ahogy írok" pont
Erről ennyit. Sosem lesz mindenkinek jó. Nem kell megfelelni, legyél önmagad.

Popov 2010.01.15. 21:42:10

Szió! Nyugi! Én is nagyon rá vok kattanva az írásra. Ma pl. sokan szidhatnak, mert 3 bejegyzést tettem közzé, ezek közül egy saját kidolgozás teljes egészében...:D Szal nekem is hiányzik egy adott nap, az érzés, hogy annyira írnék megint újra. Viszont félek, hogy a végén Twitter-ré válik az egész (csak több oldalas szövegekkel). Főleg úgy, hogy most amit feltettem bejegyzést, s kommentet írtál nemrég hozzá, nah az elé még betettem még egy újat, ami még nem volt. Szal lehetetlen most kiagazodni:xD Sok sikert mindenkinek! Mind1 jó éjt!

Rion-Gay · http://rion-gay.blogspot.com/ 2010.01.15. 21:54:47

@tamás_nonCredam:
Maradok önmagam, csak szeretném, h mindenkinek jó legyen! ;) (K)

angel.o · http://gondolatraktar.freeblog.hu/ 2010.01.16. 12:03:44

Jajj, hát milyen ötlet ez? Írj csak, ahogy Neked jó, pláne, ha ... pláne! Nem hinném, hogy bárki kedvéért változtatnod kéne, de úgyis Te döntöd el!;o)

Rion-Gay · http://rion-gay.blogspot.com/ 2010.01.16. 12:55:51

@angel.o:

Ari vagy! :) Köszi. Már hiányoltam a komidat ám! Azt hittem elhatárolódtál! XD
(Nagyölelééés!) ;)

Xián · http://xian-gay.freeblog.hu/ 2010.01.16. 19:05:30

Szerintem a blogot elsősorban önmagának írja az ember, mert megnyugtató, vagy mert szimplán jó érzés, ennél fogva ezt olyan módon és terjedelemben természetes és érdemes tenni, ahogy, az személyiségedből fakad. Te ez vagy, ilyen vagy, így csinálod; nem kell és nem is lehet mindenkinek megfelelni.
"Légy az aki vagy és érezd jól magad.." ;)
(K)
süti beállítások módosítása