Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

( Állítólag a klippben a pasi meleg! ;) )

 

Kezdek begolyózni. Pont a végére!

Sok már ez a nyomás rajtam. Pedig szerencsére már kezd kiderülni, világosodni, mindjárt befruár, döcögünk a tavasz felé, pár nap/ hét és mehetek Pestre, s végre már újra élhetem valódi életem, s nemsokára ismét happy leszek. ;)

Nyomasztó egy napom volt. Túlvagyok 2 vizsgán. Nem tudom, hányas lett, de nem is akarok rá gondolni. Majd kiderül akkor, mikor megnézem a  neptunban.

Annyi jó volt csak a mai napban is, h volt egy rakat helyes srác a suliban. Sokkal több volt a helyes srác, mint egy átlagos hétköznapi napon. Aj, de várom, már Pestet! Azon is filóztam, h meglátogatom a hétvégén „Lacit”. Találkoztam már egyszer vele még az ősszel. Szimpi srác. Lemennék Péntek délután, mondván otthon, h szombaton van vizsga, s szombat estére hazamennék. Nem tudom. Minden azon múlik, h hogy sikerülnek a vizsgák, mikor megyek melózni. Lehet, h csak jövő hétvégén ugrok fel Pestre. Perce Lacival is egyeztetni kell. Avatart is, h mikor fogom megnézni? SPONTANITÁÁÁS! Majd lesz, ahogy lesz. Agyalok ilyen hülyeségeken!

Sokan írtak, h nem tudnak kommentet írni, mert csak azoknak lehet, kik regisztrálva vannak a rendszerben. Megfordult a fejemben, h átköltözök a blogspotra, ahol bárki komizhat, s a kezelése is komolyabb, jól kialakított, s a windows writer-t is tudnám használni, mit szeretek.

Ja! Csak ott a bibi, h nem tudom ezen blogom sablonját átvinni a blogspotra, s nem tudom, h kell?! Tudna valaki ilyen téren tanácsot adni, hogyan lehetne megoldani ezt? A blogspotnál sokféle  jó sablon van, miket lelehet tölteni, de annyira megszerettem ezt a sablont, (s a készítőjét, Xaviert is, kinek ezúton is köszönöm, puszilom és nagy ölelééééés! ;) ) h sajnálnám itthagnyi. Kell lennie valami megoldásnak! Aki tud pls írjon!

Na! Mára ennyit! Majd holnap jelentkezem, ha nem történik addig valami említésre méltó. :)

Csók!

Rion ;)

(K)

 

Címkék: rólam

A bejegyzés trackback címe:

https://rion-gay.blog.hu/api/trackback/id/tr741669656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása