Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Burkolt co

 2010.01.12. 20:57

Kezdem akkor, Hétfő estével.

Megérkeztem az aliba, s Gé szokásához híven köszöntött, h szia homikám! :) Oh mondom, mi ez a kedvesség? Másik lakótársamtól meg elkértem egy jegyzetet, s miközben lehajoltam, h elővegyem… a jegyzetet… Gé beszólt kedvesen, h „milyen jó feneked van babám?!”  Majd sunyin mosolyogva válaszoltam neki, h; „Jaj Babám! Ezt mondták már egy páran. Mondanál inkább valami újat!” Azzal Otthagytam. Aztán ugye már írtam, h szóltam neki, h nézzük meg Bobby-t.

Szo!

A film elején megkérdezte, h; „Am meleg vagy? Mert, ha igen engem nem zavar, szo nyugodtan megmondhatod.” Nem válaszoltam neki, csak elindítottam a filmet.

Meg is néztük! Egy igazi hetero. Annyira hangulatromboló volt, h el is ment a kedvem a filmnézéstől. Nagyon szar volt! Mindig azzal jött, h Bobby-nak milyen helyes a szőke lány testvére! Meg is kérdezte, h nem az? Én erre kérdően ránéztem, s ki is javította magát, h „Jaj bocs!  Jótól kérdezem!”

Ő nem sírt. Velem ellentétben. Cink volt, mert a másik lakótársam pont akkor robbant be a szobába, s kapcsolata fel a villanyt, mikor a dráma csúcspontjánál voltunk, ahol éppen Bobby anyukája megtudja, h öngyilkos lett a fia. Én meg bőgtem ugye. Gáz volt, mert baloldalamon Gé, jobb oldalt, a másik lakótársam, s így hát a pokróc alá bújtam, arra hivatkozván, h vakít a fény… XD

Aztán egyszer Gé megfogta a vállam, h nem sírjak, meg nem szabad beleélni magad a filmbe. Am a végén mondta, h szép film, s elkéri majd, meg megkérdezte, h hányszor néztem meg a filmet?

-          Háromszor miért?

-          Nagyon tetszhetett akkor. – s kacsintott egyet…

Szo kicsit okés a dolog, h ennyiben maradtunk. Tudja is meg nem is. Többször kérdezett, utalgatott egyszer nem válaszoltam, tagadtam, ami szerintem eléggé egyértelmű válasz volt részemről…

Vitatkoztunk is, h minek nekik parádé, minek vetkőznek le, s viselkednek így. Csak annyit mondtam nekik, h ők ilyen lazák. Páran úgy viselkednek, öltöznek, de nem szabad általánosítani, mert nálunk is vannak ugyan úgy értelmes, értékes emberek.

Viszont meglepett azon kijelentésével, h a meleg fiúk szépek. :)

Na. Gé lezárva.

Köv bejegyzésem mai napomról írom.

 

Címkék: rólam

A bejegyzés trackback címe:

https://rion-gay.blog.hu/api/trackback/id/tr231667656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

angel.o · http://gondolatraktar.freeblog.hu/ 2010.01.12. 21:09:57

Háhááá! Nagyon bűbályos történet volt :o)
Peersze, pokróc alá ... mert bántja a szemed :oD
Ezt azért nem gondoltam, mikor ajánlottam, hogy ennyire sokrétűen hasznosítható film lesz számodra!
Azért Gé-vel vigyázz, nekem gyanús a kis "heteró"! Ezen túl fél szemed mindig tartsd rajta ;o) Igen, éjszaka is! :o) Alig várom, hogy mi volt ma ...

defalla 2010.01.12. 22:27:36

Szerintem is, Gé alig várja hogy bevalld neki, s erre rögtön válaszol, hogy ő bi :)
Első nekifutásra. aztán majd jól bemelegszik...

angel.o · http://gondolatraktar.freeblog.hu/ 2010.01.12. 22:41:20

@defalla: Akkor nem csak az én orrom érzi, hogy itt valami ... van! :o)

Rion-Gay · http://rion-gay.blogspot.com/ 2010.01.12. 23:03:36

Na-na!
Ő tuti nem az. Nála még csak egy kis megérzésem sincs. PL ma volt itt egyik csoporttársa, hát már ahogy betette a lábát a lakásba érzetem, a "melegséget".
Nagyon szép kellemes hangja volt. :)

Kint tanultak a konyhán, hát egy párszor meglátogattam őket, meg egyszer le is ültem, nassolni, s párszor összeakadt a szemünk.

Egyre jobb a szimatom, ;)

Szo Gé tuti nem az. Ne is legyen. Ne másszon rám. Nem jön be... ;)

angel.o · http://gondolatraktar.freeblog.hu/ 2010.01.13. 19:59:41

Háttt ... ahogy szokták mondani: nem kívánságműsor!:o)
Azokból, amiket írtál róla ... gyanú ébredt! Egyébként attól, hogy nem jön be, még lehet meleg ! :oD
süti beállítások módosítása