Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

!

 2012.05.21. 21:32

 Az oldalon olvasható bejegyzések a szerző engedélye nélkül sehol, semmilyen formában felhasználni nem lehet!

Olvasói célú hirdetés! :)

 2012.04.12. 19:24

 Kedves Látogató!

Felhívnám szíves figyelmed, h ezen blogban leírt bejegyzések jelentős részét visszavontam, s nem látható már, így valószínűleg, sok dolgot nem fogtok érteni, s ne lepődjetek meg, ha zavaros lesz a kép.

 Sok mindent meghagytam. Főleg az előbújásomat és unalmasabb hétköznapi életemről írt cikkeket, mert úgy gondolom, h azért ezek is érdekesek lehetnek, s segíthetnek egyes látens, v előbújásra készülő embertársaimnak. :)

 Megértésetek köszönöm.

Üdvözlettel:

Rion ;)

KÖLTÖZÉS! NEW BLOG!

 2010.01.31. 17:06

Na Drágáim!

KÖLTÖZÜÜÜÜNK!!!

Elkészült az új blog!

Az új cím:

 

 

http://rion-gay.blogspot.com/

 

 

Ezúton is köszönöm Xavier barátomnak a segítséget! ;)

 

Csók!

Rion ;)

(K)

Címkék: rólam

Msn

 2010.01.31. 15:23

Tipp, h búj elő másoknak: XD ;) :P

 

Ma egyik lakótársammal beszélgettünk msn-en. Csak a lényeget emelném ki. ;)

Szo!

Lakótárs 3 üzenete:
*=)
*deédi vagy
*:D
*holnaptól kezdődik minden
*már egy ideje készitem a testem
*egyre kevesebbet eszek
*holnaptól már hattól nem eszek
*és viszonlag keveset
*és 5 ször minimum ha nem hatszor kell ennem:D
*és kondi
*:D
*meg otthon a felülés fekvő sulyzó
*szval:D
*nagyon sexy leszek
*vettem egy nagyon cső gatyát kurvajó feszülős meglátod felizgulsz
   Rion     üzenete:
*:)
*oksa
*hozzad s megnézem
*de ha nagyon szexy leszel, s kitartóan kondizol, akkor lehet kiérdemelsz engem, s májusban megb.lak... ;) (K)
*de ahhoz kitartó munkára lesz szükséged!
*;)
*kell valami... ...valami szikra, h felizguljak ;) 
Lakótárs 3 üzenete:
*:D
*jaj de jó lenne
*kajak csinláok én is félmeztelen képet aztán fél év mulva meg megint
*meglátjuk mit fejlődőtt a testem
   Rion     üzenete:
*:)
*oksa
*én is csináltam
*s tudo milyen jó látni a változások eredményét?
*szo csinálj te is! ;)
*d azt szeretném tőled kérni, h a hasadra, és a melledre gyúrjá, mert szeretném, ha a zsír helyett, izom duzzadna ott májusra! ;)

Lakótárs 3 üzenete:
*:P
*jaja

...

Szo buzultunk egy sort. A kis aranyos.... XD Persze poén volt az egész,  (legalább is részemről biztosan) de én nagyon jót szórakoztam rajta! XD

17-kor indulok vissza Egerbe. Este 21 körül majd jelentkezem, ha időben beér a vonatom ebben a nagy hóban.

JA! Megint a vonatos sráccal utazok majd egy darabon. ;)

Na!

Majd körmölök!

Kiss!

Rion ;)

Címkék: rólam

A homoszexualitás eredetét máig vita övezi. Az egyházközösségek jelentős része az ördög művének tekinti, a pszichiátria nem tartja betegségnek. Mi állhat a hátterében?


Fogalmazzunk jól

Kezdjük először is a definíciókkal. Egy 1968-as orvosi meghatározás szerint a homoszexualitás nem más, mint az azonos nemű emberek iránti erotikus vonzódás. Ha a vonzalom viszonzásra talál, akkor nyílt - angol szakkifejezéssel élve overt - homoszexualitásról beszélünk. Ennek ellentéte a rejtett homoszexualitás, amikor az azonos nemű iránti vonzalom és a gyakran heves, önmarcangoló homoerotikus késztetés nem lát napvilágot, elfojtott érzelemmé alakul. Biszexualitásról akkor beszélünk, ha az erotikus érzelmet az azonos és ellentétes nemű egyén is kiváltja. Abban az esetben, ha nincs lehetőség az ellentétes nemmel történő szexuális együttlétre (például börtönben, hajókon stb.) és a homoerotikus érdeklődés csak arra az időszakra korlátozódik, akkor pszeudo-homoszexualitásról van szó. A transz-szexuálisok is az azonos nemű egyénekhez éreznek nemi vonzalmat, de úgy, hogy önmagukat a másik nemhez tartozónak érzik, biológiai nemüket tévedésnek vélik. Ebből a kifejezésből ered a transzvesztita elnevezés, aki az ellentétes nem ruhájában érzi jól magát. A szexuális kielégülés másodlagos fontosságú, mivel az igazi örömöt az öltözködés jelenti számára, gyakori, hogy az azonos neművel ki sem alakul szexuális kapcsolat. A serdülőkori homoszexuális vonzalmak, kölcsönös maszturbációk egyes közlemények szerint nem tekinthetők homoszexualitásnak, hanem egy - nem mindenkinél jelentkező - fejlődési lépcsőnek a heteroszexuális fejlődésben. A saját neméhez vonzódó nőt leszbikusnak, míg a férfit melegnek nevezi a nemzetközi irodalom.

Melegnek született?

A homoszexualitás oka máig vitatott, kialakulására többféle teória született. Nemzetközi statisztikai eredmények szerint a lakosság 4-6 százaléka meleg, két százaléka leszbikus. Az egyik magyarázat szerint a homoszexuális orientációt a DNS láncon lévő genetikai eltérés hozza létre. Lang vizsgálatai szerint a melegek családjában jelentősen több fiú van, mint más családokban. Ebből arra következtetett, hogy genetikai, vagy hormonális eltérés miatt az eredetileg lánynak indult magzat fenotípusában (külsejében) fiúnak született. Jó néhány egyéb vizsgálati eredményből messzemenő következtetések láttak napvilágot, azonban egyik sem szolgáltatott biztos magyarázatot a homoszexualitás eredetére. A hormon-teória - mely szerint az alacsony férfi nemi hormonszint összefüggésben áll a férfi homoszexualitás kialakulásával - is megdőlni látszik, mivel Freund és Perloff vizsgálatai szerint a női nemi hormonnal kezelt egyének nemi vágya ugyan csökken, viszont nemi irányultsága nem változik. A biológiai elméleteknél sokkal elfogadottabbaknak tűnnek a pszichológiai teóriák. A pszichoanalitikus állásfoglalás szerint a személyiségfejlődés során olyan környezeti, családi hatások érik a gyereket, amelyek az ellentétes nem felé irányuló szexuális késztetést teljesen legátolják. A gátlás nem tudatos. Adler megközelítése szerint a homoszexualitás a másik nemtől való irracionális félelem talaján jön létre. A férfi homoszexuálisok anyjukkal való kapcsolata igen mély, gyakran apa nélkül nőnek fel, vagy olyan családban, ahol a szülők szexuális élete megromlott. Így az anyában sokszor megvetés jön létre a szexualitás iránt, a gyerek szexuális viselkedését elítéli és bünteti.

 

Az ókor múzsái

Az ókori Görögországban és Rómában emelkedettebb és fejlettebb szexusként tekintettek a homoszexualitásra. Nagy számmal születtek olyan irodalmi, ipar- és képzőművészeti remekművek, amelyeknek ihletet homoerotikus vonzerő adott. Gondoljunk Sappho költészetére vagy a Hippocratest, Hermészt ábrázoló szobrokra vagy a római Horatius, Catullus műveire. A homoszexualitás intézményes formában volt jelen. A felnőtt férfi védelmezője, tanítómestere volt a fiatalabbnak, amelyben a szexualitás is helyet kapott. A fiatal fiúk gömbölyded, szűzies formái csábítóan hatottak a felnőtt, erőtől duzzadó férfiakra. A mitológia isteneit is felruházták a homoerotika földi képességével. A homoszexuális viselkedés természetességét mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy a családi heteroszexuális kötelék mellett nyíltan vállalt és gyakorolt dolog volt.

Szexuális liberalizálódás

Az 1950-es évektől változott a társadalom homoszexualitásról alkotott véleménye. Ennek hátterében a polgári liberalizálódás, a szexuális tabuk fellazulása állt. Korunkban már szinte minden nap találkozunk olyan hírrel, műalkotással, mozifilmmel, amelyben a homoerotika nyíltan jelenik meg. A társadalom elfogadja, sőt egyes országokban (Hollandiában, Belgiumban, Spanyolországban, Kanadában, Massachusettes államban) az azonos neműek házasságát törvény szentesíti. A regisztrált partnerkapcsolat intézménye is számos országban (pl. Új-Zélandon, Norvégiában, Szlovéniában, Luxemburgban stb.) megvalósult, melyben a házassághoz hasonló jogok illetik meg a párokat. A homoszexuális élettársi kapcsolatot Magyarországon is elismerik, ám a házassághoz képest ez kevesebb jogot és kötelezettséget jelent.

( Forrás: www.hazipatika.com )

Címkék: gay

Hírek - melegen

 2010.01.31. 11:14

Itthon:

 

Börtönbüntetés partnerkapcsolatért?

 

Egy Magyarországon bejegyzett élettársi kapcsolatban élő lengyel meleg férfit különböző büntetőjogi címeken vádoltak meg hazájában. Információink szerint a fiatalember, Arkadiusz Karski a magyarországi lengyel nagykövetséghez fordult segítségért. Az ügy meglehetősen bonyolult.

Egy Budapesten élő lengyel meleg férfi, Arkadiusz Karski a magyarországi lengyel nagykövetséghez fordult segítségért, a hazájában ellene folyó hecckampány kapcsán. A férfi azután került a figyelem középpontjába és lett a lengyel média kedvenc céltáblája, miután közzétette, hogy 2009 augusztusában partnerkapcsolatot létesített Magyarországon.

Megkeresték az abortuszról, a partnerkapcsolatról, az örökbefogadásról szóló internetes írásait, és több feljelentést tettek ellene a rendőrségen. Arkadiusz Karski Nasza-Klasa (a legnagyobb lengyelországi közösségi portál) profilját a kampány első napján felfüggesztették, így senkinek nem lehet tudomása annak eredeti tartalmáról.

Arkadius Karski az ellene felhozott vádakat a magyarországi lengyel nagykövetségen tisztázná, ha erre lehetőséget kapna.

 

Jakab István

 

Külföld:

 

Az Európa Tanács elnapolta döntését

 

Február 27-én a negyvenhét tagú Európa Tanács melegjogi dokumentum elfogadására készült, ám a nagy számú módosító javaslat miatt a döntést áprilisra halasztották. Híresztelések szerint az olasz néppárti képviselő akciója mögött a vatikáni diplomácia, konkrétan a párizsi nuncius áll.

A testület ezen a napon vitatta volna meg a szexuális irányultság és a nemi identitás alapján történő megkülönböztetés elleni közös fellépésről szóló határozatát. Már a szavazás ellőt várható volt, hogy jelentős nézetkülönbség lehet a tagállamok között: az olaszok, a törökök és az oroszok részéről is lehetett hallani olyan hangokat, hogy nem értenek egyet a határozati javaslattal.

A meglehetősen terjedelmes, 28 oldalas, még 2009. december 8-án keltezett, 102 pontból álló javaslat („Diszkrimináció a szexuális orientáció és a genderidentitás alapján”) svájci szocialista előadója, Andreas Gross még az ülésezés előtt egy nappal úgy nyilatkozott, hogy a döntés a „jóindulat megnyilvánulása lehet a szexuális és a nemi kisebbségek felé”. Ennek egyében a javaslat simán átment a szakbizottságokban.

A téma a beterjesztő szerint továbbra is nagyon fontos. Bár történtek az elmúlt tíz évben jelentős előre lépések a diszkrimináció elleni fellépés terén, még sok teendő maradt. Sok embernek hiányos ismeretei vannak az LMBT-közösség tagjairól – fejtette ki Gross. A szexuális orientáció és a nemi identitás kérdése szerinte „kihívást jelent az Európa Tanács legtöbb országának, mert sok helyen sorozatosan megsértik az emberi jogokat”. Gross megállapítása szerint a melegeken kívül a „leszbikus nők, a biszexuálisok és a transzneműek is szenvednek a szolidaritás hiányától”, s a Coming Out mind a mai napig sok ember számára probléma. Számos, az LMBT-közösségbe tartozó embernek fizikai erőszakkal (akár gyilkossággal) is szembe kell néznie mássága miatt - hangsúlyozza Gross a javaslat bevezetőjében is.

A tárgyalás napján azonban a javaslathoz nyolcvan módosító indítványt nyújtottak be, többségét Luca Volontè olasz néppárti képviselő. A nagy számú indítvány meglepte az előadót is, aki maga kérte, hogy halasszák el a szavazást a következő plenáris ülésre, áprilisra.

Felszólalt az ülésen Lydia Err luxemburgi szocialista képviselő is, aki kifejtette, hogy az akció mögött egyértelműn a vatikáni diplomácia áll. A Vatikánnak ugyan nincsen szavazati joga a testületben (csak megfigyelői státussal rendelkezik), ám Luigi Ventura (kis képünkön) párizsi pápai nuncius január 8-án kelt levelében felszólította a 201 néppárti képviselőt, hogy módosításokkal tegyék jelentéktelenné a dokumentumot, s ha ez mégsem sikerül, az egészet ne szavazzák meg.

A határozati javaslat elég sok mindent tartalmaz, bár több esetben meglehetősen általános megfogalmazású. Felszólítanák a tagállamokat, hogy fogadjanak el antidiszkriminációs jogszabályokat, s indítsanak tolerancia-kampányokat a nagyobb mértékű elfogadás érdekében. Biztosítsák országukban a meleg közösség hatékony védelmét, különös tekintettel a Pride-ra (enek hiánya legutóbb Szerbia példáján volt szembetűnő). Törvényesen ismerjék el az együtt élő azonos nemű párokat, a házastársakéval egyenlő jogokkal és kötelezettségekkel. Helyezzék hatályon kívül a határozattal ellentétes bírósági ítélkezési gyakorlatot.

A javaslat azt is tartalmazza, hogy a nemváltásra készülő transzszexuálisok egyenlő bánásmódban részesüljenek az egészségügyi rendszerben. Nyissák meg továbbá az örökbefogadás intézményét meleg személyek és párok előtt. A javaslat le kíván számolni olyan téves társadalmi sztereotípiákkal is, mint például hogy a melegek felelősek a népesség fogyásáért. A javaslat szövege külön említi a tavaly Litvániában elfogadott meleg-ellenes javaslatot, elítélve annak tartalmát. A dokumentum vége felé található egy részletes táblázat arról, hogy egyes tagállamokban milyen jogi helyzete van a meleg pároknak. Ismertetik azon országokat, ahol létezik a melegházasság (Hollandia, 2001; Belgium, 2003; Spanyolország, 2005; Norvégia, 2009 és Svédország, 2009), s természetesen azon államokat is, ahol a bejegyzett élettársi kapcsolat van életben. Ezen országokat a táblázat két külön kategóriába veszi: azon országok, ahol a jog a heteró- és meleg párokat is megilleti (például Franciaország, Luxemburg és Andorra), és az olyanokat, ahol ez kifejezetten meleg jogintézmény (többek között Dánia, Finnország, Izland, Egyesült Királyság, Cseh Köztársaság és Magyarország). A javaslat teljes szövege elérhető az Európa Tanács honlapján.

A módosító javaslatok többsége az örökbefogadással kapcsolatos: konkrétan törölnék a szövegből az erre vonatkozó részeket. Azt is kimondatná Volontè (képünkön), hogy az európai jog szerint a házasság és az élettársi kapcsolat csak különböző nemű párok között jöhet létre, s törölnék azt a mondatot is, mely szerint a homoszexuálisokat sújtó jogsértések „milliókat érintenek”. S azt is ki szeretné mondani, hogy a gyűlöletbeszéd és a megkülönböztetés tilalma nem vonatkozna vallási szervezetekre (az eredeti javaslat ugyanis kifejezetten kimondaná, hogy fel kell lépni mindenféle gyűlöletbeszéd ellen, érkezzen az akár az Internetről, közéleti személyiségektől vagy vallási vezetőktől).

Az Európa Tanács egy regionális nemzetközi szervezet, amelynek székhelye Strassbourg. Jelenleg 47 tagja van, de nyitva áll minden olyan álllam előtt, mely elfogadja a jogállamiság intézményét, valamint garantálja az alapvető szabadság és emberi jogokat. Fontos hozzá tenni, hogy a Tanács nem az Európai Unió szerve, nem keverendő össze ugyanis az Európai Tanáccsal. Magyarország 1991 óta tagja a szervezetnek.

A testület különböző döntései között érdemi különbség van. Az állásfoglalást ugyanis egyszerű többséggel (50 % + egy szavazat) kell elfogadni, az ajánláshoz azonban kétharmados többség szükségeltetik. A testület korábban többször is foglalkozott kifejezetten a témával: 1989-ben fogadtak el egy jelentést a transzszexuálisok helyzetéről (1111), majd ezt követte 2000-ben az 1474-es számú ajánlás a leszbikusok és melegek helyzetéről. 2005-ben elfogadtak egy ajánlást az azonos nemű párok jogi elismerésére (10640), 2006-ban pedig az LMBT-csoportok szabad véleménynyilvánításával és gyülekezési jogával foglalkoztak (10832).

2008 januárjában megjelent egy új javaslat-tervezet a hátrányos megkülönböztetés témájában (11423), mellyel kapcsolatban úgy döntöttek, beépítik jelen nagyobb javaslatba. A javaslat előkészítésében közreműködött Jeffrey Weaks szociológia professzor, Joke Swiebel, az Európai Parlament LMBT-csoportjának vezetője, Louis-Georges Tin, a nemzetközi homofóbiaellenes nap (Idaho; május 17.) kezdeményezője, valamint Maxim Anmeghichean, az ILGA-Europe program-igazgatója is.

Hanzli Péter

 

( Forrás: www.frissmeleg.hu )

Címkék: pletyi

 2010.01.30. 20:29

Jakub_Stefano_DylanRosser_(8)

sexy bitch

morning_glory-760x579

 

worker vívó

Címkék: képek

Feed

 2010.01.30. 19:07

OMG!

Meglepő módon nagyon sokan hivatkoztak az oldalmra. 164 volt tegnap a feedjeim száma!

Az átlag olyan 20-30 szokott lenni, szo lestem mikor megláttam a statisztikát!

Sejtem kik állhatnak a dolog mögött, de még hozzjuk képest is nagy ez a feed arány..

Jól tudom ugye, h a feed az azt jelenti, h mennyien hivatkoznak a blogra nem?

NA! Megírom a mai napom (minek még nincs vége ;) ), s dobok még fel pár jó pasit.

1 óra kb s fentlesznek.

Kiss!

Rion ;)

Címkék: rólam

vicc

 2010.01.30. 08:43

Címkék: vicc

Érdekességek 2. rész

 2010.01.29. 16:24

Platón: Symposium (ie. 387.) című művében a szexuális orientáció teóriáját állította fel (lásd eredetmagyarázatok). Első időszakában úgy tartotta, hogy a nemi vágy kizárólag homoszexuális: az emberek "azért nősülnek és szaporodnak, mert a szokás rákényszeríti őket, a házasság egyfajta baleset..." (Lakoma), de az Állam-ban már természetellenesnek tartja a homoerotikát, ám az is elképzelhető, hogy pusztán fordítási hiba történt: a para phüszén jelentheti a nem utódnemzésre valót is.Két görög városállam Elis és Boiótia hadseregeiben az összetartozó, egy párt alkotó fiatal és idősebb férfiakat együtt sorozták be az eredményesség érdekében (Xenophon: Symposium). Vagyis úgy ellenőrizték az azonos neműek szerelmét, hogy kifejezetten engedélyezték azt.

Szapphó (ie. 620-560) a görög költőnő életéről keveset ismerünk. Leszbosz szigetén ún. thiasos-t, azaz olyan intézetet alapított, ahol hajadonokat tanított zenére, táncra, más művészetekre. Nem maradt fenn a teljes életműve, de az ismert szerelmes verseit majdnem mind nőkhöz írta. Az elmúlt évszázadok során sokan próbálták leplezni, eltagadni leszbikusságát. Műveinek több, későbbi századokban élt fordítója a női neveket férfiakéval helyettesítette. 1894-ben Pierre Louys megírta a Les Chanson de Billitis című művét, amelyet Szapphó-tanítvány fordításaként próbált bemutatni. Az ötvenes években megalakult leszbikus szervezet mégis felvette ezt a nevet (lásd később).

A görög mitológia számos szereplője és története árulkodik a meleg szerelemről (Zeusz és Ganümédesz, Poszeidon és Pelopsz, Dionüszosz és Proszümnosz, Artemisz és Kallisztó (nők), Achillesz és Patroklosz, Heraklész és Hülasz stb.), találkozhatunk mai szóhasználattal transzneműnek nevezhető mitológiai figurákkal is pl. Hermafroditus. Róla nevezték el a mindkét nem jellegzetességeit magán viselő embereket. A görög kultúra és közélet számos kiválósága hozható összefüggésbe a melegség témájával: Themisztoklész, Demosztenész, Ibükosz, Anakreón, Euripidész, Szophoklész, Phédrusz, Szókratész, Platón. Az ie. VI. században pedig a homoerotika válik a vázát és egyéb edényeket díszítő festészet kedvenc témájává: férfiak, fiatal fiúk, szatírok ábrázoltatnak, és néhány ábrázol nők közötti csábító viselkedést is.

Az ókori Róma homoszexualitását erősen befolyásolta a görög. Elég arra utalni, hogy a görög és a római istenek tulajdonképpen azonosak, csak más a nevük. Buchanan (2000) szerint az első 15 hódító hadvezérből 14 homoszexuális volt. A köztársaság korát az erkölcsi közömbösség jellemezte: sem szégyennek, sem dicsőségnek nem tekintették a homoszexualitást. Cicero leszögezte, hogy nincs abban semmi jogellenes, ha két férfi élvezi az erotikus gyönyöröket, de mindent a maga helyén kell kezelni. Nem szabad, hogy az egyik a másik ellenőrzése alá kerüljön és nem szabad kiváltságokat adni érte. Buchanan (2000) a legfőbb különbséget a görög és a római oktatás között abban látja, hogy a rómaiak a szülőt tartották elsősorban felelősnek a nevelésért, ezért például tanára csak azután szexelhetett diákjával miután saját gyermekével már megtette, illetve a diák saját apjával is megtette már.

Hadrianus úgy gyászolta vízbe fulladt kedvesét, Antonius-t 130-ban, hogy várost alapított, valamint a birodalom területén templomokat és emlékműveket emeltetett a tiszteletére. (lásd még: Marguerite Yourcenar: Hadrianus emlékezései) Lucius írt először a tribádiáról 160-ban, az első butch-femme szerepben élő párról, illetve ő utalt arra, hogy Leszbosz szigetén éltek "férfias kinézetű hetérák", akik csak nőkkel szeretkeztek. Palesztínában 193-ban Rabbi Judah the Prince összeállította a Mishna-t, három évszázad rabbinikus vitáinak törvénykönyvét, amelyben szerepel a férfiak közötti közösülés büntetése: halálra kövezés. Ez később a Talmud részeként az egyik alapvető szövege lett a judaizmusnak.A IV. században I. és II. Konstantinusz törvényei az első olyan rendelkezések a Római birodalomban, amelyek férfiak beleegyezésen alapuló szexuális kapcsolata ellen szóltak: halálbüntetéssel fenyegette azokat, akik engedték a behatolást (nubit in feminam, azaz "úgy párosodik, mintha nő lenne"). Mivel az előző rendelkezés hasztalannak bizonyult, és a birodalomban terjedt a férfiak "elnőiesedése" - I. Theodoziusz 390-ben szigorított a büntetésen: nyilvános égetéssel sújtotta a "bűnösöket" - elsősorban a (mai szóhasználattal élve:) transznemű prostituáltakat. 438-ban II. Theodoziusz rendelkezése máglyahalállal csak azokat a férfiakat sújtotta, akik feladták férfi testüket és úgy használták azt, mint a nők.

Híres homo- vagy biszexuális rómaiak még: Sulla és Metrobius, Julius Caesar és Nikomedész, Marcus Antonius, Tiberius, Caligula, Néró, Vespasianus, Hadrianus és Antonius, Marcus Aurelius, valamint a szellem emberei: Catullus, Horatius, Vergilius, Ovidius, Seneca, Petronius (aki a Satyricon-t írta), Plautus.

( Forrás: www.hatter.hu )

Címkék: gay