Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

!

 2012.05.21. 21:32

 Az oldalon olvasható bejegyzések a szerző engedélye nélkül sehol, semmilyen formában felhasználni nem lehet!

KÖLTÖZÉS! NEW BLOG!

 2010.01.31. 17:06

Na Drágáim!

KÖLTÖZÜÜÜÜNK!!!

Elkészült az új blog!

Az új cím:

 

 

http://rion-gay.blogspot.com/

 

 

Ezúton is köszönöm Xavier barátomnak a segítséget! ;)

 

Csók!

Rion ;)

(K)

Címkék: rólam

Msn

 2010.01.31. 15:23

Tipp, h búj elő másoknak: XD ;) :P

 

Ma egyik lakótársammal beszélgettünk msn-en. Csak a lényeget emelném ki. ;)

Szo!

Lakótárs 3 üzenete:
*=)
*deédi vagy
*:D
*holnaptól kezdődik minden
*már egy ideje készitem a testem
*egyre kevesebbet eszek
*holnaptól már hattól nem eszek
*és viszonlag keveset
*és 5 ször minimum ha nem hatszor kell ennem:D
*és kondi
*:D
*meg otthon a felülés fekvő sulyzó
*szval:D
*nagyon sexy leszek
*vettem egy nagyon cső gatyát kurvajó feszülős meglátod felizgulsz
   Rion     üzenete:
*:)
*oksa
*hozzad s megnézem
*de ha nagyon szexy leszel, s kitartóan kondizol, akkor lehet kiérdemelsz engem, s májusban megb.lak... ;) (K)
*de ahhoz kitartó munkára lesz szükséged!
*;)
*kell valami... ...valami szikra, h felizguljak ;) 
Lakótárs 3 üzenete:
*:D
*jaj de jó lenne
*kajak csinláok én is félmeztelen képet aztán fél év mulva meg megint
*meglátjuk mit fejlődőtt a testem
   Rion     üzenete:
*:)
*oksa
*én is csináltam
*s tudo milyen jó látni a változások eredményét?
*szo csinálj te is! ;)
*d azt szeretném tőled kérni, h a hasadra, és a melledre gyúrjá, mert szeretném, ha a zsír helyett, izom duzzadna ott májusra! ;)

Lakótárs 3 üzenete:
*:P
*jaja

...

Szo buzultunk egy sort. A kis aranyos.... XD Persze poén volt az egész,  (legalább is részemről biztosan) de én nagyon jót szórakoztam rajta! XD

17-kor indulok vissza Egerbe. Este 21 körül majd jelentkezem, ha időben beér a vonatom ebben a nagy hóban.

JA! Megint a vonatos sráccal utazok majd egy darabon. ;)

Na!

Majd körmölök!

Kiss!

Rion ;)

Címkék: rólam

A homoszexualitás eredetét máig vita övezi. Az egyházközösségek jelentős része az ördög művének tekinti, a pszichiátria nem tartja betegségnek. Mi állhat a hátterében?


Fogalmazzunk jól

Kezdjük először is a definíciókkal. Egy 1968-as orvosi meghatározás szerint a homoszexualitás nem más, mint az azonos nemű emberek iránti erotikus vonzódás. Ha a vonzalom viszonzásra talál, akkor nyílt - angol szakkifejezéssel élve overt - homoszexualitásról beszélünk. Ennek ellentéte a rejtett homoszexualitás, amikor az azonos nemű iránti vonzalom és a gyakran heves, önmarcangoló homoerotikus késztetés nem lát napvilágot, elfojtott érzelemmé alakul. Biszexualitásról akkor beszélünk, ha az erotikus érzelmet az azonos és ellentétes nemű egyén is kiváltja. Abban az esetben, ha nincs lehetőség az ellentétes nemmel történő szexuális együttlétre (például börtönben, hajókon stb.) és a homoerotikus érdeklődés csak arra az időszakra korlátozódik, akkor pszeudo-homoszexualitásról van szó. A transz-szexuálisok is az azonos nemű egyénekhez éreznek nemi vonzalmat, de úgy, hogy önmagukat a másik nemhez tartozónak érzik, biológiai nemüket tévedésnek vélik. Ebből a kifejezésből ered a transzvesztita elnevezés, aki az ellentétes nem ruhájában érzi jól magát. A szexuális kielégülés másodlagos fontosságú, mivel az igazi örömöt az öltözködés jelenti számára, gyakori, hogy az azonos neművel ki sem alakul szexuális kapcsolat. A serdülőkori homoszexuális vonzalmak, kölcsönös maszturbációk egyes közlemények szerint nem tekinthetők homoszexualitásnak, hanem egy - nem mindenkinél jelentkező - fejlődési lépcsőnek a heteroszexuális fejlődésben. A saját neméhez vonzódó nőt leszbikusnak, míg a férfit melegnek nevezi a nemzetközi irodalom.

Melegnek született?

A homoszexualitás oka máig vitatott, kialakulására többféle teória született. Nemzetközi statisztikai eredmények szerint a lakosság 4-6 százaléka meleg, két százaléka leszbikus. Az egyik magyarázat szerint a homoszexuális orientációt a DNS láncon lévő genetikai eltérés hozza létre. Lang vizsgálatai szerint a melegek családjában jelentősen több fiú van, mint más családokban. Ebből arra következtetett, hogy genetikai, vagy hormonális eltérés miatt az eredetileg lánynak indult magzat fenotípusában (külsejében) fiúnak született. Jó néhány egyéb vizsgálati eredményből messzemenő következtetések láttak napvilágot, azonban egyik sem szolgáltatott biztos magyarázatot a homoszexualitás eredetére. A hormon-teória - mely szerint az alacsony férfi nemi hormonszint összefüggésben áll a férfi homoszexualitás kialakulásával - is megdőlni látszik, mivel Freund és Perloff vizsgálatai szerint a női nemi hormonnal kezelt egyének nemi vágya ugyan csökken, viszont nemi irányultsága nem változik. A biológiai elméleteknél sokkal elfogadottabbaknak tűnnek a pszichológiai teóriák. A pszichoanalitikus állásfoglalás szerint a személyiségfejlődés során olyan környezeti, családi hatások érik a gyereket, amelyek az ellentétes nem felé irányuló szexuális késztetést teljesen legátolják. A gátlás nem tudatos. Adler megközelítése szerint a homoszexualitás a másik nemtől való irracionális félelem talaján jön létre. A férfi homoszexuálisok anyjukkal való kapcsolata igen mély, gyakran apa nélkül nőnek fel, vagy olyan családban, ahol a szülők szexuális élete megromlott. Így az anyában sokszor megvetés jön létre a szexualitás iránt, a gyerek szexuális viselkedését elítéli és bünteti.

 

Az ókor múzsái

Az ókori Görögországban és Rómában emelkedettebb és fejlettebb szexusként tekintettek a homoszexualitásra. Nagy számmal születtek olyan irodalmi, ipar- és képzőművészeti remekművek, amelyeknek ihletet homoerotikus vonzerő adott. Gondoljunk Sappho költészetére vagy a Hippocratest, Hermészt ábrázoló szobrokra vagy a római Horatius, Catullus műveire. A homoszexualitás intézményes formában volt jelen. A felnőtt férfi védelmezője, tanítómestere volt a fiatalabbnak, amelyben a szexualitás is helyet kapott. A fiatal fiúk gömbölyded, szűzies formái csábítóan hatottak a felnőtt, erőtől duzzadó férfiakra. A mitológia isteneit is felruházták a homoerotika földi képességével. A homoszexuális viselkedés természetességét mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy a családi heteroszexuális kötelék mellett nyíltan vállalt és gyakorolt dolog volt.

Szexuális liberalizálódás

Az 1950-es évektől változott a társadalom homoszexualitásról alkotott véleménye. Ennek hátterében a polgári liberalizálódás, a szexuális tabuk fellazulása állt. Korunkban már szinte minden nap találkozunk olyan hírrel, műalkotással, mozifilmmel, amelyben a homoerotika nyíltan jelenik meg. A társadalom elfogadja, sőt egyes országokban (Hollandiában, Belgiumban, Spanyolországban, Kanadában, Massachusettes államban) az azonos neműek házasságát törvény szentesíti. A regisztrált partnerkapcsolat intézménye is számos országban (pl. Új-Zélandon, Norvégiában, Szlovéniában, Luxemburgban stb.) megvalósult, melyben a házassághoz hasonló jogok illetik meg a párokat. A homoszexuális élettársi kapcsolatot Magyarországon is elismerik, ám a házassághoz képest ez kevesebb jogot és kötelezettséget jelent.

( Forrás: www.hazipatika.com )

Címkék: gay

HY BABY!

 2010.01.30. 20:21

 

Ma leesett vagy 10-20 centi hó! Nem igazán örültem neki, de hát ez van! Sajnálom, h nem vittem magammal a fényképezőgépen, mert olyan széééép képeket csinálhattam volna!

Levizsgáztunk ma. Kémeim jelentették, h újabb személy tudta meg rólam másságom. Am a csoporttársaim kivétel nélkül a Facebook-nak köszönhetően tudták meg, h mi a téma. :)

Jót nevettünk ma is Krisztivel, csak érzetük mindketten, h már nem ahaaaaazhatunk úgy, mint eddig, s mikor megfigyeltem szokásomhoz híven 1-2 jóravaló srácot, akkor szinte tapintani lehetett a levegőben, h sasolnak a többiek! XD Ma egy említésre méltó csávó se volt a suliban. A legjobb is csak egy hármas alá kategória volt. ( Az 5 fokú skálán.)

Na de térjünk a lényegre! ;)

 

14-re érkeztem a vonatos sráchoz, ahogy megbeszéltük. Még utaztam hozzá, megnéztem egy izgis szüli. feli részt, h oldjam feszültségem, izgalmam, mit sikerült is.

Mielőtt megérkeztem volna hozzá, hívott, h hol vagyok, s ne felejtsek el leszállni! :) Mikor megérkeztem, várt az állomáson mosolyogva. Szép és jó volt minden. Beszélgettünk, na meg filmeztünk... ;)

Megnéztük a 18 perces filmet, minek már nem tom mi a címe, mert nem magyar.

Gyorsan eltelt az idő. Még most is érzem magamon az illatát, s hangja még most is a fülemben cseng, szép arca pedig itt van előttem, mi megnyugtat. 4 órát töltöttünk el közösen de kb.: olyan volt, mintha 1 órát lettünk volna csak együtt.

 

Jó volt, de mégis rossz. Rossz, mert tudom, h nem lehetünk komolyabban együtt. Nem lehetünk úgy együtt, ahogy én szeretném, s nem is leszünk olyan kapcsolatban, amilyenre én most vágyom.

De kezdem egyre jobban megismerni, s nem is mernék komolyabbat vele indítani, mert meleg ő is, s hát... ... szeret Ő is ismerkedni na...

Nagyon szép barna szemei vannak, szép arcú. Csak most szúrós volt, mitől égett is az arcom, de szóvá is tettem neki, mert ugye én olyan vagyok, h ami a szívemen, a számon, s többször is elnézést kért, mitől csak még enni valóbb volt.

Együtt mentünk haza is, s a vonaton buzultunk is egy sort poénból. Nagyon jó állt neki, s jót nevettem. Nagyon édi volt.

Többször is zavarba hozott, mert hol oda lefelé nézett, ami igen csak olyan intim felhívás, mint a kezeléskor a tenyér simogatás (mi ma is megvolt), hol meg mélyen sokáig a szemembe nézett, amitől zavarba jöttem. Párszor próbáltam állni nézését, de egy idő után betörtem mindig, ami miatt kicsit haragszom is magamra. Mi a f.szért nem tudom állni a nézését?! Mit kell zavarba jönni?! De olyan szép a nézése is...

Tisztába van képességeivel, s adottságaival, miket nagyon is jól kihasznál! Mondom én, h tapasztalt róka Ő! ;)

 

JAJ! Adott egy jó tanácsot a Pumás boltos sráccal kapcsolatban, kiről tegnap írtam! Pontosabban nem csak vele kapcsolatban, hanem olyanokkal kik pl.: boltokban dolgoznak.

Azt mondta, h ha megvan a szemezés, akkor kapcsolatba lépek vele, h segítsen választani, játszom a hülyét, érdeklődök a termék iránt stb...

Eddig én is megvoltam, s aztán mondta az új infót, h ha jól halad a beszélgetés, akkor flörtölj! Pl.: Milyen szép a szeme, milyen helyes stb...

Ha meg nem jön össze, akkor meg úgy se dobhat ki a boltból! Lelépsz magadtól, s kész! XD ;) Mondom úgy lesz! ;)

Na! Elég lényegre törően fogalmaztam! :) Több utalást is rejtettem el írásomban. Aki megtalálta, érti, aki nem nem. ;)

Hétfőn megkezdődik a suli, mit marhára nem várok! De hétfőn nem mek suliba, hanem Pestre mek melózni, aztán majd talizok egyik sweet olvasómmal.

NA! LÉNYEGÉBEN ennyit máról! ;)

Csók!

Rion ;)

(K)

 

Címkék: vidék

Feed

 2010.01.30. 19:07

OMG!

Meglepő módon nagyon sokan hivatkoztak az oldalmra. 164 volt tegnap a feedjeim száma!

Az átlag olyan 20-30 szokott lenni, szo lestem mikor megláttam a statisztikát!

Sejtem kik állhatnak a dolog mögött, de még hozzjuk képest is nagy ez a feed arány..

NA! Megírom a mai napom (minek még nincs vége ;) ), s dobok még fel pár jó pasit.

1 óra kb s fentlesznek.

Kiss!

Rion ;)

Címkék: rólam

OOO A HAPPY DAY!

 2010.01.29. 21:05

 

 

Ma taliztam, Xavierral. Jó napom volt. Sütött a napcka is, s jó, kellemes idő volt.

A Drága 1 órával előbb ment a Deákra, mint ahogy megbeszéltük. Am azért szerencsére összejött a tali, s lejártuk a lábunk. Végigmentünk a Vácin, el a Ferenciek teréig. (Kedvenc városrészem, s persze Dávid is eszembe jutott, mert akár hányszor a Váci közelében vagyok, mindig Ő jut eszembe! XD)

Jó volt talizni Xavierral. Sokat nevettem. Sweet poénos beszólásai vannak. Kis ennivaló. Pláne, a megjelenése, a testbeszéde. Sugárzik róla a passzivitása! XD Pont ettől olyan zucker falat. ;)

Csinált nekem a Drága egy kis jegyzet noteszt! Meglepett vele! Kreatív minden téren úgy látom. ;)

Váci után elmentünk a Westendbe, s ott is végigjártuk az összes szintet, s sok boltba benéztünk. Ami poénos volt, h szinte mindig a női részlegnél kötöttünk ki, ha betértünk egy boltba. Xavié szólt rám mindig, h ezek női cuccok! XD

Mondanom sem kell, h végig pasiztunk! XD

Jó sok pasit láttam. A best az egyik Puma boltban az eladós srác volt. Szemeztünk is, s akárhányszor elfordultam, majd vissza, mindig nézett.

A második favorit-om pedig a Westend-ben volt a Springfield shop-ban.  Am megfordult az is a fejemben, h szívesen lennék én is ilyen ruházati boltokban eladó. Mennyi jó srácot látnék már nap, mint nap! XD

Am még most is fáj a lábam, annyit sétáltunk én meg elvagyok kényelmesedve, mert a 2 hónapnyi otthon punnyadás után nem wok hozzászokva a szaladgáláshoz.

Mondanom sem kell, h annyi meleget láttam megint, h már azt se tudom mennyi volt az annyi! Ami meg különösen tetszik, h simán szemezgethetsz velük! Némelyik még mosolyog is!

De a pumás srác nagyon helyes volt! S mindig nézett! AH! DÁVID, CSABI! 27-én, utunk odafog vezetni! XD Remélem ott lesz a Dear! ;)

Am az is tetszik, h ahogy olvasgatom a többi blogot azt tapasztalom, h egyre több mindenki ír  az utazásai során szerzett élményekről, szemezgetésekről! De nem csak a blogokon, hanem, blogom olvasóitól is kapok beszámolókat levélben, s msn-en is. Remélem valami változóban van! ;)

Pest után hazamentem 1 órácskára, majd go Egerbe, mert holnap vizsga! :S A vonatom meg 1, azaz 60 percet késett!!! Nem voltam ideges! :)

Anyum lehiggadt. Kifaggatott a mai taliról. Elég jó tűrte válaszaim. Megkérdezte, h hol taliztunk, s elnevettem magam, mert megfordult a fejemben, h azt mondom neki, h szaunában, de nem akartam ilyennel hülyíteni, mert még komolyan vette volna.

Lényegében ennyi volt ma.

Eddig még mindig úgy van, h holnap talizunk 14-kor a Vonatos sráccal. Várom már nagyon mert csütörtökön, mint írtam is nagyon felizgatott!

Kiwi leszek mi lesz. :)

Majd jelentkezem!

Csók!

Rion ;)

(K)

 

Címkék: budapest

Érdekességek 2. rész

 2010.01.29. 16:24

Platón: Symposium (ie. 387.) című művében a szexuális orientáció teóriáját állította fel (lásd eredetmagyarázatok). Első időszakában úgy tartotta, hogy a nemi vágy kizárólag homoszexuális: az emberek "azért nősülnek és szaporodnak, mert a szokás rákényszeríti őket, a házasság egyfajta baleset..." (Lakoma), de az Állam-ban már természetellenesnek tartja a homoerotikát, ám az is elképzelhető, hogy pusztán fordítási hiba történt: a para phüszén jelentheti a nem utódnemzésre valót is.Két görög városállam Elis és Boiótia hadseregeiben az összetartozó, egy párt alkotó fiatal és idősebb férfiakat együtt sorozták be az eredményesség érdekében (Xenophon: Symposium). Vagyis úgy ellenőrizték az azonos neműek szerelmét, hogy kifejezetten engedélyezték azt.

Szapphó (ie. 620-560) a görög költőnő életéről keveset ismerünk. Leszbosz szigetén ún. thiasos-t, azaz olyan intézetet alapított, ahol hajadonokat tanított zenére, táncra, más művészetekre. Nem maradt fenn a teljes életműve, de az ismert szerelmes verseit majdnem mind nőkhöz írta. Az elmúlt évszázadok során sokan próbálták leplezni, eltagadni leszbikusságát. Műveinek több, későbbi századokban élt fordítója a női neveket férfiakéval helyettesítette. 1894-ben Pierre Louys megírta a Les Chanson de Billitis című művét, amelyet Szapphó-tanítvány fordításaként próbált bemutatni. Az ötvenes években megalakult leszbikus szervezet mégis felvette ezt a nevet (lásd később).

A görög mitológia számos szereplője és története árulkodik a meleg szerelemről (Zeusz és Ganümédesz, Poszeidon és Pelopsz, Dionüszosz és Proszümnosz, Artemisz és Kallisztó (nők), Achillesz és Patroklosz, Heraklész és Hülasz stb.), találkozhatunk mai szóhasználattal transzneműnek nevezhető mitológiai figurákkal is pl. Hermafroditus. Róla nevezték el a mindkét nem jellegzetességeit magán viselő embereket. A görög kultúra és közélet számos kiválósága hozható összefüggésbe a melegség témájával: Themisztoklész, Demosztenész, Ibükosz, Anakreón, Euripidész, Szophoklész, Phédrusz, Szókratész, Platón. Az ie. VI. században pedig a homoerotika válik a vázát és egyéb edényeket díszítő festészet kedvenc témájává: férfiak, fiatal fiúk, szatírok ábrázoltatnak, és néhány ábrázol nők közötti csábító viselkedést is.

Az ókori Róma homoszexualitását erősen befolyásolta a görög. Elég arra utalni, hogy a görög és a római istenek tulajdonképpen azonosak, csak más a nevük. Buchanan (2000) szerint az első 15 hódító hadvezérből 14 homoszexuális volt. A köztársaság korát az erkölcsi közömbösség jellemezte: sem szégyennek, sem dicsőségnek nem tekintették a homoszexualitást. Cicero leszögezte, hogy nincs abban semmi jogellenes, ha két férfi élvezi az erotikus gyönyöröket, de mindent a maga helyén kell kezelni. Nem szabad, hogy az egyik a másik ellenőrzése alá kerüljön és nem szabad kiváltságokat adni érte. Buchanan (2000) a legfőbb különbséget a görög és a római oktatás között abban látja, hogy a rómaiak a szülőt tartották elsősorban felelősnek a nevelésért, ezért például tanára csak azután szexelhetett diákjával miután saját gyermekével már megtette, illetve a diák saját apjával is megtette már.

Hadrianus úgy gyászolta vízbe fulladt kedvesét, Antonius-t 130-ban, hogy várost alapított, valamint a birodalom területén templomokat és emlékműveket emeltetett a tiszteletére. (lásd még: Marguerite Yourcenar: Hadrianus emlékezései) Lucius írt először a tribádiáról 160-ban, az első butch-femme szerepben élő párról, illetve ő utalt arra, hogy Leszbosz szigetén éltek "férfias kinézetű hetérák", akik csak nőkkel szeretkeztek. Palesztínában 193-ban Rabbi Judah the Prince összeállította a Mishna-t, három évszázad rabbinikus vitáinak törvénykönyvét, amelyben szerepel a férfiak közötti közösülés büntetése: halálra kövezés. Ez később a Talmud részeként az egyik alapvető szövege lett a judaizmusnak.A IV. században I. és II. Konstantinusz törvényei az első olyan rendelkezések a Római birodalomban, amelyek férfiak beleegyezésen alapuló szexuális kapcsolata ellen szóltak: halálbüntetéssel fenyegette azokat, akik engedték a behatolást (nubit in feminam, azaz "úgy párosodik, mintha nő lenne"). Mivel az előző rendelkezés hasztalannak bizonyult, és a birodalomban terjedt a férfiak "elnőiesedése" - I. Theodoziusz 390-ben szigorított a büntetésen: nyilvános égetéssel sújtotta a "bűnösöket" - elsősorban a (mai szóhasználattal élve:) transznemű prostituáltakat. 438-ban II. Theodoziusz rendelkezése máglyahalállal csak azokat a férfiakat sújtotta, akik feladták férfi testüket és úgy használták azt, mint a nők.

Híres homo- vagy biszexuális rómaiak még: Sulla és Metrobius, Julius Caesar és Nikomedész, Marcus Antonius, Tiberius, Caligula, Néró, Vespasianus, Hadrianus és Antonius, Marcus Aurelius, valamint a szellem emberei: Catullus, Horatius, Vergilius, Ovidius, Seneca, Petronius (aki a Satyricon-t írta), Plautus.

( Forrás: www.hatter.hu )

Címkék: gay

Mai napom

 2010.01.28. 20:48

 

Ma magamtól keltem. 5 perccel kelés előtt. Így legalább volt időm eldönteni, s megnézni, h mibe menjek...

Ma nem volt semmi különös az utazásom során. Sehol sem volt egy jó srác! Szar is volt az utazás, meg késett is a vonatom vagy 15 percet, mert esett a hó...

Utálom a telet! Elegem van már belőle!

Annyi jó volt a mai napomban, h melóban felhívott a vonatos srác, h mikor megyek haza, mert Ő is hazafelé tart majd, de úgy időzít, h együtt menjünk...

Örültem hívásának, s tökre feldobódtam.

Hát mondanom sem kell, h mikor taliztunk megvolt ismét a fő téma. XD Mondhatni, h nálunk melegeknél, ez már így etikus! XD ;) :P  Találkozásnál ismét belső tenyér simogatás, szimpla kezeléssel álcázva... ;)

Nagyon... ...bevoltam indulva, s mondtam neki, h legyen rosszul, s elkísérlek a mosdóba... XD De nem tettük meg, mert túl sok ismerős volt a vonaton.

De hát nem bírtam türtőztetni magam, s mondtam neki, h gyerünk a vonat végébe, ahol kevesebb az ismerős, s nyugodtabban tudunk beszélgetni...

Egy  másik buzi is volt a vonaton, ki olyan feltűnően megnézte a vonatos fiúmat, h rendesen dühbe gurultam, s felháborodtam! Mikor éppen csuktam be magunk után az ajtót, direkt hangosan mondtam, h "látod, h megbámult?!" Had kapjon már észbe a drága! Am cigó volt, s nem is volt valami helyes. Olyan 2-es, 3-as kategória...

Szo mikor beszóltam, erre a vonatos srác meg csak megrándította a vállát, s mosolygott! Na én meg megböktem, s mondtam is, h lóduljon tovább! XD

Szo mikor lekuporogtunk egy helyre, hát... ...ott már nagyon nem bírtam magammal, s megsimogattam a drága combocskáit lentről egészen felfelé... XD

Gyerekek! Olyan gyönyörű, szép feszes nagy combjai vannak, h azt hittem ott helyben megerőszakolom! XD Peresze gyakran abba kellett hagyni, mert az emberek járkálgattak, szálltak le az állomásokon még utaztunk hazafelé, de tök izgis volt!

Am be volt paráza, h észreveszik, de ezt csak egy gyenge, felszínes, állszent szövegnek tudtam be nála... Mikor egyre többen szálltak le, s egyre kevesebben voltak, már nem is tiltakozott.

A végén, mikor már lekellett szállnom, felálltam, nyújtottam a kezem, s megint megsimogattuk egymás tenyerét kezelés közben, aztán egy hirtelen mozdulattal meg odanyúlt! XD

Na  Én meg mondtam neki, h na várj csak! Szombaton majd talizunk, s számolunk! XD

Jó volt ismét látni. S ismét abba a gatyójában volt, mit múltkor megdicsértem neki, mert az egy helyen be van neki varratva, s szépen kiemeli idomait, s lemerem fogadni, h direkt azt vette fel! Ami persze nem baj! Sőt! Elérte célját, s megvolt a hatása nálam, szó se róla! XD

Más!

Romeon az elmúlt napokban igen sok levelet kaptam. Azt hiszik egyesek, h csak úgy megkaphatnak! Volt olyan levelem, melynek tartalma: "Hy! Tali?" Hát mondom, mi vagyok én basszus?! Kurva?! Jó! Az nem, max hímringyó, de nem értem, h egyesek h gondolkodnak...

Ismét más!

Anyum ma kiakadt. Elborult az agya, s ismét idegbetegesdit játszott. Ott borult a bili, h megmondtam neki, h holnap Xavierrel talizom. Előtte meg Ő mondta, h nem hiszi, el h dolgozni megyek...

Aztán megmondtam neki, h nem is melózni mek! Erre kiakadt! Úgy látom inkább hazudni kell neki, meg Ő is azt igényli, h inkább hazudjak, még akkor is, ha mást sejt, de ne hagyjam neki, h beigazolódjanak a sejtései...

Pont úgy, mint, mikor előbújtam, mindig ezzel jött! A melegekkel, h sejtette, s mikor meg előbújtam neki, kishíján a mentőt kellett kihívni, olyan sokkot kapott...

Cirkuszolt, h Ő nem fogja támogatni a pesti életem azért, h jól érezzem magam a fiúkkal, stb, stb, stb.... hülye bla,bla,bla-ságok!

LESZAROM! Ki van akadva, s ilyenkor tök felesleges neki bármit is mondai, Minden lepereg róla, s csak támad, vagdalózik! Én meg teszek rá! Ráhagyom! Had mondja a magáét! Hátha attól megnyugszik... :)

Csak az bosszant kicsit, h addig nem netezhetek még mondja, hanem rá kell figyelni... Szo rabolja csak az időm...

Szo ennyit máról!

Holnap talizunk a Deákon Xavierral. Am Xián néven fut Ő, csak én neveztem el Xavier-nak. :) Én már elterveztem, h elmegyünk shoppingolni, valami rucit jó lenne venni magamnak, v elnézünk a Westendbe, vagy majd kitalizunk valamit.

Am egyre jobban az érlelődik bennem, h nem jelentkezek tovább tanulni, hanem elmegyek valami 1-2 éves szakképesítésre, mivel szellemi munkavégzésű melót tudnék találni...

Nagyon nem tom mi lesz velem. Pedig 2 hét és lejár a jelentkezési határidő! :S

...Most beszéltem telón Jé-vel. Szerencsére már felépült, s minden ok vele. Jó volt hallani ismét a hangját...

XD

...Most meg a vasutas srác hívott, h hová lettek a képeim egyik közösségi oldalról?! .... XD

A kis aranyos... XD

Am leszedtem a képeim, mert bátyámék felháborodtak, h "meztelenes" képeket tettem ki magamról, holott csak félmeztelenes, mivel szerintem nincs semmi gond, tök természetes...

Szo anyum ugye előbb idegbeteg rohamot kapott, s mondta, h azonnal töröljem le őket! H gondolom én ezt?!

Magamban meg jó kinyerítettem... Na de tolerancia van, szo had örüljön... Hiába magyarázom neki, h már más világ van! Úgy se fogná fel...

Jól kiírtam magam!

Csók!

Rion ;)

(K)

 

Címkék: rólam

 2010.01.28. 07:50

Címkék: videó