Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Új magazin a láthatáron!

 2009.12.05. 12:49

Megjelent Magyarország legújabb meleg-, leszbikus-, biszexuális-, transzvesztita- és transznemű  magazinja COMPANY néven!

A magazin célja, –  ahogy ezt a lap neve is jelzi – a társaság, a közösség építése, amiből senkit sem szeretnének kihagyni, hiszen mindenki egyformán fontos és egyedi. Azon dolgoznak a szerkesztőségben, hogy a COMPANY minél sokrétűbb legyen, és ne csak Budapestről, hanem a vidékről és a nagyvilág LMBT-közösségeinek háza tájáról is tudósítson, és a vidéki olvasókhoz is eljusson! Olyan lapot szeretnének hónapról hónapra a kezetekbe adni, amelyben minden LMBT-ember megtalálja az őt érdeklő, neki szóló olvasnivalót, hiszen tényleg másként vagyunk egyformák!

A magazinban állandó  rovata lesz a leszbikusoknak Csajok címmel, a transzvesztitáknak Púder, a transzszexuálisoknak pedig Transz címmel. Az idelátogató külföldi turistákat egy angol rovat kalauzolja majd végig Budapest kulturális látnivalói között! Az egyetlen meleg utazási iroda ismert és kevésbé ismert helyekre invitál az Utazás rovatban, Lola pedig legújabb sziporkáival, vicceivel szeretne majd kellemes perceket szerezni a lap olvasóinak hónapról hónapra, Vidék rovatukkal pedig a vidéki egyesületeket és bulihelyszíneket látogatják végig. Természetesen nem maradhatnak el a bulvárhírek, pletykák, a horoszkóp, a kulturális ajánlók, ahol a legújabb CD-, DVD-, könyv- és filmmegjelenésekről tájékozódhattok. Miss Mandarin – aki idén életműdíjat kapott előadó-művészetének elismeréséül – színházi darabokat ajánl figyelmetekbe. Világháló rovatuk meleg- vagy melegbarát honlapokat mutat majd be, illetve útjára indul Lady Dömper által szerkesztett főzőrovatuk Lefőzöm Dömpert! címmel. 

A lap készítői hisznek abban, hogy egy lap csak akkor lehet sikeres és akkor tud érdekes és megbízható társsá válni, hogyha folyamatosan kapcsolatban van a készítő az olvasóval. Ezért kérnek benneteket, hogy mondjátok el nekik, mi tetszett, vagy mi nem, miről szeretnétek még olvasni magazinuk következő számaiban! A leveleket a szerkesztőség e-mail címére, a szerkesztoseg@companymedia.hu -ra várják szeretettel. A lapot megtaláljátok a budapesti szórakozóhelyeken, bárokban, meleg és melegbarát helyeken, valamint olyan vidki városokban, ahol meleg bulik, szervezetek, egyesületek működnek. A magazin weboldala december 2.-án kezdi meg működését a www.companymedia.hu internetes oldalon.

 

Forrás: www.gay.hu

Címkék: pletyi

A bejegyzés trackback címe:

https://rion-gay.blog.hu/api/trackback/id/tr881575674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása