Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Filmajánló

 2009.11.16. 10:42

Trick (Helyes bajok) (1999)
 

Amerikai romantikus vígjáték
Szereplők: Christian Campbell (Gabriel), John Paul Pitoc (Mark), Brad Beyer (Rich), Tori Spelling (Katherine)

Rendezte: Jim Fall


Egy aranyos filmet ajánlunk figyelmedbe az alábbiakban. A Trick egy egyszerű szituációt mutat be, ugyanakkor fordulatokban gazdag másfél órás vígjátékká növi ki magát a végére. A főszereplő Gabriel, aki kezdő broadway-zeneszerzőként éli mindennapjait, de elég nehezen sikerül neki bármit is elérni. Barátnőjével, Katherinnel gyakorolnak egy zenés darabot, de a próba során a közönség halálra unja magát. Gabriel nem csak a munkában szerencsétlen, de a magánéletben sem túl sikeres: évek óta nincs barátja, pedig jóképű és okos is, de valahogy nem jött össze eddig neki semmi.

 

 

 



Egy nap azonban a metrón találkozik Markkal, egy közeli melegbár go-go táncosával, s mindketten szimpatikusak lesznek egymásnak. A férfihormonok belendülnek, már csak egy szoba kéne, ahol egymáséi lehetnek, de ez nem igen akar összejönni. Először Gabriel saját lakására mennek, de mint kiderül, a szobatársa, Rich is épp akkor hozott fel egy nőt szobára. Pénzfeldobással döntenek, ki maradhat és kinek kell mennie: sajnos Gabriel veszít, így a két kanos srácnak új hely után kell néznie. Benéznek Mark munkahelyére is, ahol egy travi, Miss Coco beadja Gabrielnek, hogy a fiú csak a szex miatt van vele, valójában csak kihasználja őt. A travi megkéri, hogy hívja fel a számot, amit Marktól kapott: igaza volt, a telefon egy ismeretlen helyen csöngött ki, nem a fiú telefonja volt az. Erre Gabriel feldühödik és otthagyja Markot, aki kétségbeesetten követi őt hazáig, próbálja tisztázni magát. Mivel a srác még mindig nem hisz neki, Mark ad neki egy újabb telefonszámot, amiről Gabriel reméli, hogy már az igazi lesz.

A történet egy kis bonyodalom után szerencsére happy end-del zárul, a zárójelenetben Gabriel a napfelkeltében az utcán sétálva egy telefonfülkéből felhívja a számot és valóban, Mark üzenetrögzítője válaszol. Ez a film megmutatja, hogy ha nem adjuk oda magunkat az első estén a leendő barátunknak, egy komoly kapcsolatra tehetünk szert. Bár itt a sors keze is benne volt alaposan, hogy a két fiú nem tudott szexelni az első alkalommal, a helykeresés és a közös kalandok révén összecsiszolódtak és egy hosszútávú, tartós kapcsolat alakult ki kettejük között. Összességében egy üdítő színfolt ez a film a meleg alkotások között, aki egy könnyed hangvételű meleg vígjátékra vágyik, annak bátran ajánljuk megtekintésre.

A bejegyzés trackback címe:

https://rion-gay.blog.hu/api/trackback/id/tr241528457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása