Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sokminden az anális szexről

 2009.11.09. 10:47

   Dildók, anál plugok, azaz minden, amit az anális szexről és a segédeszközökről tudni kell.Talán ez a téma az, amiben mindenki szakértőnek tartja magát, több-kevesebb tapasztalattal rendelkezik. Ennek ellenére érdemes beszélnünk róla és lerántani a leplet néhány dologról, eloszlatni a félelmet és megtanítani a használatukat.

 

Az anális szexet sokan a végbélen (ánusz) keresztül történő közösüléssel azonosítják, pedig ha igazán pontos akarok lenni, akkor az anális szexnél inkább a végbélnyílást, mint erogén zónát használjuk az örömszerzés céljára különböző módszerekkel, de természetesen a férfiaknál ez kiegészülhet a prosztatának ingerlésével is, aminek igen fontos szerepe van.

Az anális behatolás nagyon kellemes lehet, ha jól csinálják, ám rossz technikával fizikai fájdalmak forrása is lehet. Többségünknél viszont az első a cél, vagyis hogy kellemes érzések érjék az embert.

A végbél külső izma, melyet záróizomnak hívnak, normális esetben szűk. Ha ezen a szűk, előkészítetlen nyíláson megpróbálják a behatolást ujjal vagy pénisszel, akkor kényelmetlen, kellemetlen lehet. Még ha finoman és gyengéden is csinálják. Ha ez a behatolás erőszakosan történik, akkor akár sérülés is lehetséges. Ezeket elkerülendő, az aktust kellemesebbé tevő lehetőség, ha felkészítjük az ánuszt, bőséges síkosítót használunk, ellazulunk és fokozatosan tágítjuk a záróizmot gyengéd kézi stimulációval a behatolási kísérlet előtt.

Az anális szexnek több módja is lehetséges. Végezhetjük kézzel, szájjal és nemi szervvel.

A kézzel történő szexnél a behatolást ujjal végzik (ujjazás), erősebb esetekben kézzel ingerlik az ánuszt. Ekkor lágyan dörzsölik, nyomkodják a záró gyűrűt, bedugják az egyik ujjat a végbélbe, majd ha az kellően kitágult, akkor egyre több ujjal hatolnak be. Ha már az összes ujj bent van, sőt a kézfej, alkar is bekerül, akkor már fisztingetésről beszélünk.

Orális szex esetén a nyelv van használatban. Nyelvvel izgatják, nyalogatják az ánuszt. Ellazult esetben be is nyomható nyelve hegye.

Az anális közösülésnél pedig a péniszt a partner végbelébe nyomják.

Lássuk részletesebben, mire is kell ügyelnünk, ha a szex ezen formáját kívánjuk kipróbálni.

Tisztaság – Az anális szex előtt ajánlatos a végbél tisztítása, ez lehetséges fecskendő, fenék kimosó ballonnal, vagy a tusolócső végére csavarható kimosófej segítségével. Egyes eszközök kamillás oldattal is gazdagíthatók, így a gyulladások csökkenthetők. Mivel a végbél fertőző, kártevő baktériumokat is tartalmaz, bármi (ujjak, segédeszköz, hímvessző) ami érintkezett a végbélnyílással, később alaposan mosd le!

Férfi G-pont - A nőknél a G-pont vagy Grafenberg-pont olyan terület, amely, ha megfelelő inger éri, intenzív gyönyört és sokszor orgazmust vált ki. A férfiak esetében nem beszélhetünk ehhez hasonló örömszerző pontról. Bár szexológusok megállapították alapos vizsgálat után, hogy a férfiaknál a G-pontnak leginkább megfeleltethető terület kívülről a végbél és a herezacskó közötti terület, belülről pedig a dülmirigy, vagyis a prosztata.

Prosztata masszázs, prosztatamasszírozó eszközök - A prosztatát úgy találjuk meg, ha erősen síkosított ujjunkat (óvszert is húzhatunk rá), felvezetjük a végbélbe, és addig hatolunk vele előre a hasfal felé tapintva, amíg meg nem érzünk egy dió nagyságú csomót. A prosztata orvosi vizsgálata is így történik, mellyel megállapítható az esetleges rendellenes duzzanata (rák). Az idejében foganatosított kezelések megelőzhetik a végzetes bajt. A prosztatamasszírozók elsődlegesen a férfiak részére kifejlesztett erotikus eszközök, kimondottan a prosztata és a perineum terület izgatására. Ezt a területet férfi G – pontnak, forgónak is nevezik, ami irányítja a férfi erekcióját, kielégülését, magömlését. Elsődlegesen ezek az irányító központjai a szexuális gyönyörnek. A prosztata masszírozókat lehet maszturbáció alatt, az előjáték során, vagy akár a közösülés alatt használni. Azaz elmondható, hogy sokan a közösülés bármely fázisába használják, hogy érdekesebbé tegyék a hagyományos kielégülést.

Anál plugok, dildók - Anális közösülés előtt célszerű a végbél tágítása, hogy ne fájjon a behatolás. Ezek az eszközök épp e célt szolgálják. Segítségükkel könnyebben megtanulható a reflexszerű zárás akaratlagos befolyásolása, illetve a záróizom ellazítása. Férfiak és nők egyaránt használják. Az anál plugokból többféle létezik, általában kúpos formájú eszközök, a végükön a kézben tartáshoz szükséges fogó résszel. Többféle méretben és különböző lágy vagy kemény szilikon, gumi, műanyag, üveg anyagokból készülhetnek, mindenkinek egyéni bevállalására bízva a választást.

Anális behatolás pár lépésben

• Mielőtt először használnád az anális eszközt, mosd le meleg, szappanos vízzel és öblítsd le. Azt ajánljuk, hogy ezt a műveletet minden használat után végezd el, hogy megelőzz bármilyen higiéniai problémát.

• Az aktus előtt alaposan tisztítsd ki a végbéled.

• Tapasztalt anális játékot kedvelő szerint a legelső dolog, amit tenni kell, az a lazítás. Mivel a végbél nem termel elegendő mennyiségű síkos anyagot a kényelmes behelyezéshez, ezért elengedhetetlen, hogy kellő mennyiségű víz vagy szilikon alapú síkosítót használjunk. Ezzel együtt gyengéden masszírozd a végbél környékét mielőtt behelyeznéd az eszközt. Ez a művelet nagyon fontos, türelmet igényel és ezért akár 10 -15 percet is igénybe vehet.

• Lassan helyezd a végbélnyíláshoz az eszközt. Ne felejtsd el, hogy a belső záróizom nem enged semmit sem be, ameddig nem lazulsz el teljesen.

• Amikor behelyezted teljesen az eszközt, pihenj 10 – 15 percet, amíg végbél csatorna hozzá nem szokik. Ha kellő lassúsággal csinálod, a záróizom úgy lazul el, hogy utána könnyebben magába fogadja egy férfi szerszámát. A legfontosabb, hogy „ne rontsunk ajtóstól a házba”, tehát óvatosan, fokozatosan kell alkalmazni, és nagyon fontos, hogy használjunk elég mennyiségű síkosítót, mivel ez a tájék kevésbé termel „kenőanyagot”, nem úgy, mint a hüvely. Ha túl erőteljesen, vagy gyorsan, és nem kellő "csúszóssággal" járunk el, igen fájdalmas, nehezen gyógyuló, és könnyen elfertőződő mikro-repedések keletkezhetnek a végbélnyíláson és környékén, hosszan tartó kellemetlenséget okozva. Próbáld meg, hogy a kezedet a hasadra helyezed és mélyeket lélegzel, miközben kissé összehúzod a fenekedet. Lassú kilégzéskor lazítsd el a gyomrod és a feneked. Ismétled meg ezt a műveletet legalább 80-szor, folyamatosan növelve az ütemet. Ez az ütemes mozgás közelebb visz az elélvezéshez. Ha már azt érzed, hogy hamarosan el fogsz élvezni, állj le azonnal a nemi szerved izgatásával és engedd, hogy az anális eszköz juttasson el a végső élvezéshez.

Eszközök tisztítása, tárolása - Mindig meleg (de sose forrásban levő) szappanos vízzel tisztítsd le az eszközöket, erre bármilyen háztartási tisztítószer tökéletesen alkalmas. Ezután alaposan szárítsad le törülközővel, mielőtt a helyére tennéd. Néhányan az eszközöket a mosogatógépében tisztítják meg. Ettől nemcsak higiénikus nem lesz a termék, de a mosogatógép mosási hőmérséklete igencsak magas, ami károsíthatja az eszközt. A tárolásra két fontos szabály van:

• Sose tárold az eszközöket közvetlenül a napfényen, mivel egy idő után a gumi ki fog fehéredni, illetve gyorsabban öregszik.

• Akárhol is tárolod az eszközöket, soha, de soha ne tegyél semmilyen nehéz tárgyat a tetejére, mivel az könnyen tönkreteheti. Ha egy kupacban több különböző színű eszközt tárolsz, akkor előfordulhat, hogy a tárolás során az egyik eszköz megfogja a másikat foltot hagyva rajta.

Végezetül pár használati figyelmeztetés:

• Saját és a befogadóképességednek megfelelő eszközt használj! Rendszeres használattal a méret növelhető.

• Ha mégis többen használtok egy eszközt, akkor gondolj a védekezésre, húzz rá óvszert és cseréld, ha szükséges. Ezek az eszközök is közvetíthetik a fertőzéseket.

• Néhányan mielőtt használnák az eszközöket, felmelegítik a mikrohullámsütőben. A mikrohullámsütő belülről kifelé melegít, ez azt eredményezi, hogy belül a gumi képlékennyé válik. Ha a használat előtt fel szeretnéd melegíteni a terméket, a legjobb ha egyszerűen egy kis időre meleg vízbe teszed.

• A gumiból készült eszközöket csakis éppen kéz-langyos állapotig szabad felmelegíteni, ha már nem tudod folyamatosan a kezedben tartani, akkor az már túl sok!

• Sose hagyd elől az eszközöket, a kutyád, macskád, oroszlánod, vagy egered hamar megtalálja és megrágcsálja!

A sikosítók és eszközök megvásárolhatók a:

BLACK DREAM Extrém Divat, Fétis, SM  és Gay Shopban

cím: 1085 Budapest Mária utca 9.

Tel., Fax:+36 1-266 7485, +36 30-956 957 1

http://www.blackdream.hu// http://www.gay.shop.hu/ http://www.gay-shop.hu/

 

Forrás:

www.gay.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://rion-gay.blog.hu/api/trackback/id/tr61511014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

macborp · http://flamelake.wordpress.com 2009.11.09. 14:57:56

Én lehet, hogy túl aktív vagyok, de végig nevettem, amíg ezt olvastam:P

Saját tapasztalat minden benne?

Rion-Gay · http://rion-gay.blogspot.com/ 2009.11.10. 01:26:13

@Svityó:
:D

Dehogy!
Ez csak egy szakmai leírás... :)
süti beállítások módosítása