Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bemutatkozásom: :D

 2009.11.08. 23:02

Ha valaki nem olvasta volna még akkor egy kis ismertető rólam: ;)

 

 

 

A múltból tanulva, a jelent megélve építem a jövőmet. :)

A Bika jegyben született emberekre jellemző:
Igazságérzete hatalmas, nehezen nyílik meg idegenek előtt. Szereti az alapos munkát, erős akarata sok kellemetlen helyzeten átsegíti. Nagy önuralommal rendelkezik és rendkívül segítőkész. Nehezen kiismerhető. Szépérzéke hatalmas. Nehezen hoz fontos döntéseket. Nem lehet megváltoztatni, az otthonról hozott értékek fontosak neki. Szeret sokat aludni, egészségügyi problémáira a sportolás a legmegfelelőbb.

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Tehát, nagyon intelligens, művelt, nagyon udvarias. Kitartó, céltudatos, határozott, bátor egyéniség vagy.Ugyanakkor igazán makacs is tudsz lenni.Nagyon jó barát vagy, bármiben lehet rád számítani.És AKKORA A SZÁD MINT A BÉCSI KAPU!!!!!!! \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" - forrás: Szeles T. ;) (Baráti vélemény)


\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"A tökéletes barát.
A barát kategória abszolút gyöztese vagy, magadba foglalod mindazt, amire másoknak szükségük van.Félreértés ne essék, távolról sem vagy tökéletes ember!De mégis olyan remek arányban tartalmazod a barátság, s egyáltalán az élet hozzávalóit, hogy a hasonló értékrendüek kilométerekröl megérzik. Mert amellett, hogy szeretnivaló vagy, s ízig-vérig jóbarát, jellemzöen intuitiv, impressziv és izgalmas. Egyszerüen jó veled lenni, s ha ez abban merül ki, hogy te és a barátod csak fekszetek egymás mellett csendben, hát legyen! Semmi nincs, ami rossz lenne veled, és semmi, ami jó lenne nélküled!.\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" - Facebook felmérés! :)



\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Nagyon jók a megérzéseid.
Gyakran helyesen teszel, váratlan lépést hirtelen benyomás hatására, sűrűn mondják neked/rólad, hogy Szerencsés vagy.. Hiszel magadban, és alapvet?en pozítivan állsz a dolgokhoz. Bármilyen célt képes vagy elérni mindaddig míg el tudod hinni, hogy sikerül.. Az emberek szívesen vannak körülötted, segít?kész és komunikatív vagy. Merj hinni!.\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"
- Facebook felmérés :)


\"Érett és boldog!

Ritka példány vagy! Érzelmileg érett személyiség!!! Szembe mersz nézni a valósággal és képmutatás nélkül tudod vállalni a felelőséget a tetteidért! Nem idegenkedsz érzelmeid kinyilvánításától. Tisztában vagy erősségeiddel és gyengéiddel, de nem engeded, hogy bárki sakkban tartson érzelmi zsarolásaival. Magas az empátia szinted, de nem ülsz le sírni a síró mellé, hanem ösztönesen megtalálod a vigasztalás módját. Magad is önmagad tudsz lenni!!!\"


"Személyiség típusom:

Nepszerű Szangvinikus.

Te vagy a tarsosag kozepe.Imadsz beszelni,feltuno lenni.Masok szamara is attraktiv vagy,csak nezni is jo teged.Sugarzod a dolce vita erzest.Ket kanallal habzsolod az eletet.Vidamsag,orom,boldogsag,szinek,nevetes...amik teged a leginkabb jellemeznek.Persze vannak hatul utok is,amikor elszabadul szemelyiseged kisordoge,nehez teged leloni. TANACS: maradj mindig ilyen energikus,es csak azoknak a velemenyere adj,akik igazan szamitanak! Szentelj tobb figyelmet a kornyezetedre es a korulotted levokre.."

"Alapjáraton kedves vagy,érzékeny,szelíd,egy légynek sem tudnál ártani.Szeretnek az emberek.Ám ha packáznak veled nem járnak jól!Megvéded magad,ha kell.Kiállsz az igazadért!Kitartó vagy és eléred a célod.Így tovább!."

A bejegyzés trackback címe:

https://rion-gay.blog.hu/api/trackback/id/tr141510362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása