Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bemutatkozósdi... :)

 2009.11.06. 20:32

 

 

 

 

 

Sziasztok!

 

Az elején akkor, egy rövid, s gyors ismertetővel kezdenék.

Sajnos még olyan időkben élünk, ahol - érthető okokból - nem mondhatom meg nevem, ezért most egyelőre csak Rion felhasználó nevemmel szeretnék bemutatkozni. Hogy miért pont Rion, arról majd a későbbiekben is beszámolok. Jelenleg Egerben tanulok a főiskolán. Magamnak idén 2009 augusztus 7-én bújtam elő. Persze eddig is sejttettem, magamról, de nem akartam elfogadni.

Azt hittem, h csak átmeneti állapot, s később pedig már nem foglalkoztam vele. Nem tette sem ellene, sem érte. Nézegettem az ilyen jellegű képeket, filmeket, meg persze élőben az utcán… J

Aztán nyáron valamikor az M1-en megnéztem a C.R.A.Z.Y című filmet, ami hatalmas lelki vívódással néztem meg, hiszen a film olyan számomra, mintha teljes egészében rólam szólna….

Szomorú ill. boldog voltam, miközben a filmet néztem. Először csak könnyzetem, s csak, néztem, néztem, pergett a film… Majd sírtam, zokogtam, a párnába kellett temetnem az arcom, h anyum ne hallja meg zokogásom. Telt-telt a film, hol örültem, nevettem, féltem, mérges voltam….

Egyszóval minden féle érzés keresztül cikázott rajtam azon az estén.

 

Mérges voltam először, h ez pont én velem történik meg. Aztán féltem, h majd mi lesz velem. Kinek mondjam el, h fogok így élni stb….

Örültem mert végre már rájöttem h ki vagyok, s mi volt eddig a baj, miért nem voltam igazán boldog.

S szomorú is voltam….. Szomorú, mert tudtam, tudom, h nem egyszerű élet ez. Sok pofon, támadás fog érni ez miatt.

De Ilyenkor szoktam mondani az álltam szinte minden nap megemlített mondást:

„ Ami nem öl meg, az megerősít!”

ill.

„Ha férfi vagy, légy férfi, s ne hitvány gyönge báb, mit kény, s kedv szerint lök a sors idébb-odább…” 

 

Nekem ezek nagyon sokat segítettek és nagyon sokszor kapaszkodtam ezekbe a megfoghatatlan mondásba, idézetbe…. ( S kapaszkodok jelenleg is, mert most sajnos nincs másba, kapaszkodnom, de erről is majd mesélek… ) J

A blog íráson nyár óta gondolkodok, de még csak most jutottam el oda, h tudjak igazán miről írni, mesélni, s elsősorban szeretnék másoknak segíteni, tanácsot adni, bár az ember leginkább a saját bajából, kárából tanul….

De azt biztosan jól megtanulja….  :) :/

A nyár óta hatalmas változáson mentem keresztül, s ezt a változást érdekes módon mindenki észrevette rajtam.  Szo. változtam……

Hogy hogyan, miben változtam?.....

……hát…….

Nem csak, hogy „más” lettem ugye ( J ), de magabiztosabb, bizonyos területeken határozott, nyertem egy kis egót, ami szükséges is a mai világban, főleg bizonyos területeken, ha megakarsz állni a lábadon, de nem árt néha stop táblát is felvillantatni magadnak, mert azért nem mindegy, hogy milyen mértékű egóval rendelkezel, s jobb, ha nem esel túlzásba.

Sajnos velem megesett. Helyesebben voltak határvillongásaim, amikor olykor-olykor mások kifejezték nemtetszését viselkedésemmel kapcsolatban.

De hát ezért vannak a jó barátok! J

Megértettem, tudomásul vettem, vissza is vettem magamból.

Hogy mi miért volt, h volt elmesélem azt is. J ;)

 

Első szusszanatra ennyit. Később még jelentkezem! ;)

 

Sziasztok! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rion-gay.blog.hu/api/trackback/id/tr281505586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fredericooo 2009.11.07. 14:34:08

Szió!
Mint első bejegyzéshez, elsőnek egy kis köszöntőt kapsz:)
Sok sikert és jó munkát kívánok a továbbiakhoz:P:)
ÉS nekem nagyon bejön a blogod, már én tuti olvasód leszek:P:)

christof-m 2009.11.22. 23:19:23

Hú...a C.R.A.Z.Y. brilliáns alkotás...ajánlom, hogy nézd meg majd eredeti szinkronnal is! (francia) sokkal jobb. Én anyummal néztem meg, ("Anya! Lesz egy jó film a tv-ben, én sem láttam még...XD") Neki is nagyon tetszett....

Furcsa arra gondolni, hogy egy srácnak valahol ebben az országban, ez jelenti az első lépcsőt! Gratulálok az eddigiekhez! Innentől meg sem állni a boldogságig!

(holnap tovább olvaslak!)

C.

tamás_81 · http://didimusz.freeblog.hu/ 2010.01.07. 23:55:57

Végre a végére értem. Ill. az elejére, :D Jó volt? Jó volt. Formálta a véleményem, az első felbuzdulásom? Alakult, alakulgatott.
Tetszett, mindenféleképpen. :D

Rion-Gay · http://rion-gay.blogspot.com/ 2010.01.08. 10:14:58

@tamás_nonCredam:

Ennek örülök. Bár nagyon furi, h visszafelé haladtál. Miért nem az elejétől kezdted?
süti beállítások módosítása