Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HY BABY!

 2010.01.30. 20:21

 

Ma leesett vagy 10-20 centi hó! Nem igazán örültem neki, de hát ez van! Sajnálom, h nem vittem magammal a fényképezőgépen, mert olyan széééép képeket csinálhattam volna!

Levizsgáztunk ma. Kémeim jelentették, h újabb személy tudta meg rólam másságom. Am a csoporttársaim kivétel nélkül a Facebook-nak köszönhetően tudták meg, h mi a téma. :)

Jót nevettünk ma is Krisztivel, csak érzetük mindketten, h már nem ahaaaaazhatunk úgy, mint eddig, s mikor megfigyeltem szokásomhoz híven 1-2 jóravaló srácot, akkor szinte tapintani lehetett a levegőben, h sasolnak a többiek! XD Ma egy említésre méltó csávó se volt a suliban. A legjobb is csak egy hármas alá kategória volt. ( Az 5 fokú skálán.)

Na de térjünk a lényegre! ;)

 

14-re érkeztem a vonatos sráchoz, ahogy megbeszéltük. Még utaztam hozzá, megnéztem egy izgis szüli. feli részt, h oldjam feszültségem, izgalmam, mit sikerült is.

Mielőtt megérkeztem volna hozzá, hívott, h hol vagyok, s ne felejtsek el leszállni! :) Mikor megérkeztem, várt az állomáson mosolyogva. Szép és jó volt minden. Beszélgettünk, na meg filmeztünk... ;)

Megnéztük a 18 perces filmet, minek már nem tom mi a címe, mert nem magyar.

Gyorsan eltelt az idő. Még most is érzem magamon az illatát, s hangja még most is a fülemben cseng, szép arca pedig itt van előttem, mi megnyugtat. 4 órát töltöttünk el közösen de kb.: olyan volt, mintha 1 órát lettünk volna csak együtt.

 

Jó volt, de mégis rossz. Rossz, mert tudom, h nem lehetünk komolyabban együtt. Nem lehetünk úgy együtt, ahogy én szeretném, s nem is leszünk olyan kapcsolatban, amilyenre én most vágyom.

De kezdem egyre jobban megismerni, s nem is mernék komolyabbat vele indítani, mert meleg ő is, s hát... ... szeret Ő is ismerkedni na...

Nagyon szép barna szemei vannak, szép arcú. Csak most szúrós volt, mitől égett is az arcom, de szóvá is tettem neki, mert ugye én olyan vagyok, h ami a szívemen, a számon, s többször is elnézést kért, mitől csak még enni valóbb volt.

Együtt mentünk haza is, s a vonaton buzultunk is egy sort poénból. Nagyon jó állt neki, s jót nevettem. Nagyon édi volt.

Többször is zavarba hozott, mert hol oda lefelé nézett, ami igen csak olyan intim felhívás, mint a kezeléskor a tenyér simogatás (mi ma is megvolt), hol meg mélyen sokáig a szemembe nézett, amitől zavarba jöttem. Párszor próbáltam állni nézését, de egy idő után betörtem mindig, ami miatt kicsit haragszom is magamra. Mi a f.szért nem tudom állni a nézését?! Mit kell zavarba jönni?! De olyan szép a nézése is...

Tisztába van képességeivel, s adottságaival, miket nagyon is jól kihasznál! Mondom én, h tapasztalt róka Ő! ;)

 

JAJ! Adott egy jó tanácsot a Pumás boltos sráccal kapcsolatban, kiről tegnap írtam! Pontosabban nem csak vele kapcsolatban, hanem olyanokkal kik pl.: boltokban dolgoznak.

Azt mondta, h ha megvan a szemezés, akkor kapcsolatba lépek vele, h segítsen választani, játszom a hülyét, érdeklődök a termék iránt stb...

Eddig én is megvoltam, s aztán mondta az új infót, h ha jól halad a beszélgetés, akkor flörtölj! Pl.: Milyen szép a szeme, milyen helyes stb...

Ha meg nem jön össze, akkor meg úgy se dobhat ki a boltból! Lelépsz magadtól, s kész! XD ;) Mondom úgy lesz! ;)

Na! Elég lényegre törően fogalmaztam! :) Több utalást is rejtettem el írásomban. Aki megtalálta, érti, aki nem nem. ;)

Hétfőn megkezdődik a suli, mit marhára nem várok! De hétfőn nem mek suliba, hanem Pestre mek melózni, aztán majd talizok egyik sweet olvasómmal.

NA! LÉNYEGÉBEN ennyit máról! ;)

Csók!

Rion ;)

(K)

 

Címkék: vidék

A bejegyzés trackback címe:

https://rion-gay.blog.hu/api/trackback/id/tr841715594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

flirt 2010.02.01. 14:06:34

Minden percet élveztem veled.
És a tegnapi vonatozásunk is nagyon jó volt.

Rion-Gay · http://rion-gay.blogspot.com/ 2010.02.02. 18:21:58

@flirt:

Óóóó!
Nocsak, nocsak! Ki van itt?! XD

Hatalmas ölelést és olyan csókot küldök neked, mint a vonatozáskor! ;) ...
süti beállítások módosítása